Додати підприємство на сайт cv.goldenpages.ua

Якщо Ви представник компанії, організації або ФОП, то Ви можете додати своє підприємство на сайт cv.goldenpages.ua. Для цього Вам потрібно заповнити анкету, що наведена нижче.

На підставі заповненої анкети короткі відомості про підприємство та його філіях (підвідомчих установах, магазинах і т. д.) будуть безкоштовно включені в регулярно оновлювану електронну версію довідника cv.goldenpages.ua, а також в інші інформаційні видання, які виходять під ТМ «Золоті сторінки», і розміщені на сайтах партнерів.

У випадку, якщо підприємство має філії, то їх слід перерахувати в анкеті (або у додатку до анкети), вказавши офіційну назву, точну адресу, номери телефону і факсу, а також види діяльності та продукцію кожної філії або ж товари, що реалізуються кожним магазином.

Ключові слова, зазначені в анкеті, будуть використовуватись для пошуку інформації про Ваше підприємство на сайті cv.goldenpages.ua.

 



Фактична адреса















Контактні дані



не більше одного


не більше одного


цей номер буде опублікований в довіднику


не більше одного


не більше одного


повністю

Про підприємство



ця інформація може бути розміщена на сайті www.cv.goldenpages.ua


вказати повне найменування, адресу, телефон, вид діяльності


не більше п'яти; використовуються для пошуку на сайті www.cv.goldenpages.ua





* поля обов'язкові для заповнення


 

Інформація для ФОП та фізичних осіб:

    Заповненням даної анкети особа, яка її заповнила:
  • підтверджує, що ознайомлена з вимогами Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. ¹ 2297-VI та інших нормативних актів про захист персональних даних і дало згоду ТОВ «Золоті сторінки» на обробку відомостей про себе в картотеці і/або за допомогою інформаційно-телекомунікаційної системи бази персональних даних «Довідник підприємств, організацій і установ Чернівців та Чернівецької області «Чернівці. Золоті сторінки» з метою забезпечення надання інформаційних, рекламних послуг необмеженому колу осіб, складання бухгалтерської, статистичної та іншої документації і звітності, іншої інформації з питань реалізації визначених законодавством прав та обов'язків у сфері цивільних, податкових, господарських правовідносин та відносин у сфері бухгалтерського обліку та аудиту;
  • свідчить, що одержало повідомлення про включення інформації про себе в базу персональних даних «Довідник підприємств, організацій і установ Чернівців та Чернівецької області «Чернівці. Золоті сторінки» (текст повідомлення також знаходиться на сайті cv.goldenpages.ua/povidomlennya.html а також відомості про свої права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», і про осіб, яким його дані надаються для виконання зазначеної мети.