This version of the page http://ad.ua/index.php/uk/about-ukr (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-11-10. The original page over time could change.
Про компанію

AD Україна

Група Компаній AutoDistribution Ukraine (AD Україна) - це національний оператор в імпорті та дистрибуції автомобільних запчастин , компонентів , робочих рідин та аксесуарів.

AD Україна - це розгалужена мережа філій по всій Україні, широкий асортимент товарів для вітчизняних і зарубіжних, легкових і вантажних автомобілів, а також для сільськогосподарської техніки. Історія Групи Компаній почалася в 1994 році з заснування компанії Автотехнікс, а сьогодні в структуру AD Україна входять 7 компаній, кожна з яких має власну спеціалізацію.
У 2007 році Група Компаній увійшла до складу найбільшого європейського закупівельного союзу AutoDistribution International ( ADl ) .

Структура Групи Компаній "AD Україна"


  АВТОТЕХНІКС
запасні частини та сервіс для легкових автомобілів
 
AD КАРГО ПАРТС
запасні частини та сервіс для вантажних автомобілів
  АТ-ІНЖИНІРІНГ
запчастини для легкових автомобілів виробництва країн СНД
ФОРМА ПАРТС
кузовні материалі, оптика, автоскло

АЗІАН ПАРТС
запчастини для легкових автомобілів Азіатського виробництва

AD ШИНА
грузові шины:
продаж, встановлення, ремонт




AD ДИЗЕЛЬ
запчастини та обладнання для сучасних дизельних систем

AD International

Група AutoDistribution Ukraine ( AD Ukraine ) входить до складу найбільшої європейської торгової групи AutoDistribution International ( ADl ). Місія ADI - завжди підтримувати наших партнерів у прагненні до досконалості на ринку автомобільної дистрибуції.
Група ADI більше 35 років веде бізнес у більш ніж 26 країнах Європи і об'єднує 19 партнерів.
На сьогоднішній день група ADI об'єднує більше 500 дистриб'юторів запасних части, 2000 локальних оптових складів і понад 5500 автосервісів, виступають на ринку під єдиною маркою AD.

Головним завданням ADI є розробка і вдосконалення найвищих стандартів обслуговування. Ідеологія групи полягає в повній відкритості всіх членів групи по відношенню один до одного. Учасники групи мають можливість переймати кращий досвід своїх колег, тим самим постійно покращуючи якість обслуговування споживачів. Наша корпоративна символіка відображає командний дух, притаманний компанії. Міжнародні партнери - виробники надають найбільш повний асортимент найвищої якості. Саме це дозволяє ADI мати успіх і бути лідером на європейському ринку.
Тісна міжнародне співробітництво, що грунтується на довгострокове партнерство, дозволяє компаніям- членам AD пропонувати власникам автомобілів і вантажівок свої послуги по всій Європі.

Більш детальну інформацію про торговельній групі ADI можна отримати на сайті www.ad-europe.com.