This version of the page http://tv.kyivstar.ua/about (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-11-08. The original page over time could change.
Домашнє ТБ

«Домашнє ТБ» – послуга інтернет-телебачення та відеобібліотеки з легальним контентом від провідних українських і міжнародних ТВ-каналів та студій. Велика різноманітність телеканалів і відео задовольнить смаки всіх членів вашої родини. Одна з переваг «Домашнього ТВ» – якість зображення та звуку. Наші користувачі отримують відеоконтент цифрової та HD якості, яке забезпечує інтернет-канал з високою пропускною здатністю.

 

Абоненти послуги «Домашнє ТБ» можуть використовувати різноманітні пристрої для перегляду ТВ-каналів і відеоконтенту з нашої бібліотеки: цифрові та аналогові телевізори (за допомогою ТВ-тюнера), смартфони і планшети (iOS або Android), а також комп’ютери (через web-інтерфейс). При цьому перегляд різного контенту можливий з 4 пристроїв одночасно: одного телевізора й 3 інших гаджетів. Завдяки мультиекранному доступу кожний з членів сім’ї зможе добрати ТВ-програму чи відео на свій смак. 

 

Користувачі «Домашнього ТБ» можуть легко та просто ділитися враженнями про фільми і відео з відеобібліотеки зі своїми друзями в соціальних мережах. Для цього достатньо приєднати свій профіль до акаунтів у соціальних мережах, а потім просто ставити лайки чи реєструватись на перегляді фільму. Інформація про лайки та перегляди буде відразу ж доступною друзям у Facebook та Twitter.

 

«Домашнє ТБ» – спільна пропозиція телеком-компанії «Київстар» та міжнародного лідера телеіндустрії Viasat.

 

Київстар – національний оператор мобільного зв’язку і фіксованого Інтернету України. Понад 800 тис. жителів нашої країни користуються «Домашнім Інтернетом» від Київстар і отримують доступ у мережу інтернет за технологією FTTB. Київстар – частина холдингу VimpelCom Ltd. Надаючи послуги зв’язку і доступу до інтернету в 14 країнах Європи, Азії та Африки, VimpelCom Ltd. входить до ТОР7 телекомунікаційних операторів світу, а кількість його абонентів перебільшує 213 мільйонів.

 

Viasat – провайдер платного цифрового телебачення з використанням технологій супутникового та інтернет ТБ. Viasat в Україні є частиною Modern Times Group. Modern Times Group (MTG) – провідний міжнародний медіахолдинг, діяльність якого охоплює 4 континенти й включає в себе підприємства у сфері ефірного телебачення, платного телебачення, радіомовлення та програмного виробництва.