This version of the page http://www.myfishka.com/index.php?mod=page&id=about_new (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-11-07. The original page over time could change.
Що нового? - Fishka

Моя сторінкаРеєстрація
Що нового?

31.10.16
«Вигравай авто або знижку»: акцію продовжено

Мережа АЗК «ОККО» продовжує акцію «Вигравай авто або знижку на пальне» до 31 січня 2017 року. Акція стартувала в мережі АЗК на початку літа і не втрачає популярності серед клієнтів. Понад 60 тисячам водіїв усміхнулась удача і вони отримали знижки на якісне пальне від 3 до 5 грн/л, а четверо, здобувши перемогу в незвичному футбольному змаганні, вже стали власниками новеньких автомобілів Volvo V40 Cross Country (до речі, змагання за п’ятий автомобіль відбудеться вже цієї суботи на «Арені Львів»).

Щоб стати учасником акції необхідно заправити на ОККО від 15 л будь-якого пального (крім метану) із зареєстрованою карткою Fishka і витягнути з барабану акційну картку. Ви миттєво дізнаєтесь про свою винагороду: знижку на пальне до 5 грн/л або шанс позмагатись за авто Volvo V40 Cross Country на футбольному полі.

Детальні правила акції - тут: promo.okko.ua.


31.10.16
Більше покупок – більше балів у Фуршеті!

Покупки з карткою Fishka у Фуршеті ще ніколи не були такими вигідними!
Впродовж наступних шести тижнів у вас буде чудова нагода накопичити до 5 разів більше балів за кожну покупку від 300 грн впродовж тижня. Так, за другу покупку впродовж тижня ви отримаєте двічі більше балів Fishka, за третю покупку – втричі більше, за четверту покупку – в чотири рази більше, за п’яту і більше покупок – в п’ять разів більше балів Fishka. Враховується лише перша покупка на суму від 300,00 гривень з ПДВ одним чеком, здійснена протягом доби. На другу та наступні покупки (незалежно від суми), здійснені протягом тієї ж доби умови Акції не поширюються.

Акція діє з 31.10.2016 р. до 04.12.2016 р.

Детальну інформацію дізнавайтесь тут.

З офіційними правилами можна ознайомитись тут.


27.10.16
Більше балів за покупку акційних товарів у Фуршеті!

Ще більше переваг з карткою Fishka! Тільки з 27 жовтня по 09 листопада 2016 року за покупку акційних товарів у мережі супермаркетів Фуршет, Фуршет-Гурман ви отримаєте додаткові бали Fishka.

Детальну інформацію про перелік акційних товарів дізнавайтесь тут.

Примножуйте більше та витрачайте зручніше у Фуршеті!


10.10.16
Четверте VOLVO від ОККО поїхало в Кропивницький

В суботу, 8 жовтня, на «Арені Львів» вже вчетверте зібрались щасливчики, які змагались за новенький хетчбек Volvo V40 Cross Country. Всі вони впродовж вересня заправили на ОККО від 15 л пального та витягнули щасливу картку.

У напруженій боротьбі на футбольному полі перемогу здобув Костянтин Гайдук із Кропивницького. До речі, сім'я Гайдуків от-от чекає на поповнення, тож в такий спосіб тато організував майбутній донечці чи сину справжній подарунок.

Чудовою новиною є й те, що кожен клієнт ОККО ще має шанси позмагатись за авто, адже безпрограшна акція «Вигравай авто або знижку на пальне» продовжується до 31 січня 2017р.
Детальні правила акції тут.


03.10.16
-20% на чистку пуховиків та пальт в BOLLA

Щоб осінній холод не застав вас зненацька, завітайте у будь-яку хімчистку мережі BOLLA у Києві та отримайте знижку 20% на чистку пуховиків і пальт. Знижка надається з 03.10.2016 р. до 14.11.2016 р. та не сумується зі знижками по інших акціях.

Також нагадуємо, що чистити речі в BOLLA - вигідно, адже пред'явивши при здачі речей вашу картку Fishka, ви отримаєте 5 балів за кожну витрачену гривню.

Перелік пунктів прийому мережі хімчисток BOLLA: http://bolla.kiev.ua/uk/kontakty/.


27.09.16
Знижка в ресторані при заправці від 200л!

Для водіїв автомобілів з великими баками та автобусів на АЗК ОККО з ресторанами діє смачна пропозиція.

Кожен, хто заправить від 200 літрів пального (окрім газу) одним чеком із зареєстрованою карткою Fishka, отримає купон на знижку 75 грн у ресторані A la minute чи Pasta Mia.

Купон друкується на чеку лояльності, є одноразовим та діє з тією самою карткою Fishka, з якою був виданий. При замовленні на суму меншу, ніж 75 грн, різниця не повертається. При замовленні на більшу суму потрібно доплатити різницю готівкою чи банківською карткою. Знижки по акції не сумуються між собою.

Акція діє до 31.12.2016 року.

Смачної дороги з ОККО!


26.09.16
Онлайн шопінг з Fishka!

Здійснюйте покупки в своїх улюблених інтернет-магазинах та отримуйте бали Fishka.

Щоб здійснити покупку в інтернет-магазині:

  • зайдіть на сайт myfishka.com у розділ Fishka Online
  • оберіть інтернет-магазин;
  • введіть номер картки Fishka у відповідне поле та перейдіть в інтернет-магазин.

Приємних покупок з Fishka!


01.09.16
«Вигравай авто або знижку»: акцію продовжено

Мережа АЗК «ОККО» продовжує акцію «Вигравай авто або знижку» до 31 жовтня. Акція стартувала в мережі АЗК на початку літа і за цей час здобула популярність серед клієнтів. Понад 35 тисяч водіїв отримали знижки від 3 грн/л на якісне пальне, а двоє, взявши участь у незвичному футбольному змаганні, стали власниками новеньких автомобілів Volvo V40 Cross Country (до речі, третє змагання за авто відбудеться вже у цю суботу).

Щоб стати учасником акції необхідно заправити на ОККО від 15 л будь-якого пального (крім метану) із зареєстрованою карткою Fishka і витягнути з барабану акційну картку. Ви миттєво дізнаєтесь про свою винагороду: знижку на пальне до 5 грн/л або шанс позмагатись за авто Volvo V40 Cross Country на футбольному полі.
Детальні правила акції - тут: promo.okko.ua


30.07.16
-25% на сік Galicia на ОККО!

Звикайте отримувати більше з вашою карткою Fishka.

З 1 липня при купівлі шоколадного хот-дога на АЗК «ОККО» ви отримаєте 25% знижки на сік Galicia.
В акції бере участь будь-який вид соку Galicia в скляній пляшці (0,3л), що є в наявності на АЗК «ОККО». Знижка надається при купівлі шоколадного хот-дога та соку одним чеком із карткою Fishka.

Акція діє з 01.07.2016 р. по 30.09.2016 р.
Деталі: 0 800 505 118.


10.07.16
На ОККО вигідно заправляти більше!

Мережа АЗК «ОККО» підготувала вигідну пропозицію: заправляйте від 50 л будь-якого бензину або дизелю і отримуйте знижку 50 коп./л додатково до знижки по Вашій акційній картці. Знижка надається на весь заправлений літраж і сумується з усіма діючими знижками по інших акціях. Отримати знижку миттєво можна при заправці «до повного» баку із зареєстрованою карткою Fishka. У випадку заправки не «до повного» або тимчасової відсутності зв’язку з процесингом Fishka, сума знижки зарахується на Ваш рахунок Fishka і автоматично надасться при наступній заправці того самого виду пального з тією ж карткою Fishka.

Акція діє до 31.08.2016 р.
Деталі: 0 800 505 118

1 | 2 | 3 | Слідуюча >
Що нового?
«Вигравай авто або знижку»: акцію продовжено 31.10.16
Більше покупок – більше балів у Фуршеті! 31.10.16
Більше балів за покупку акційних товарів у Фуршеті! 27.10.16
Четверте VOLVO від ОККО поїхало в Кропивницький 10.10.16
-20% на чистку пуховиків та пальт в BOLLA 03.10.16
Знижка в ресторані при заправці від 200л! 27.09.16
 
 
Close
Натисніть "Подобається",
щоб слідкувати за новинами Fishka на Facebook
Дякую, я уже з Вами!