This version of the page http://k2.ua/ua/programs.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-11-06. The original page over time could change.
Телеканал К2
Телепрограма |  ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
06 листопада 2016
Див╕ться ввечер╕
К╕нопоказ
Сер╕али
Ф╕льми
Про нас
Наш канал
Обличчя каналу
Новини каналу Програми К╕нопоказ Про нас
Програми
Королева декору

Як зм╕нити ╕нтер'╓р, маючи всього 10 000 грн.? "Королева декору" - це битва ж╕нок за краще вт╕лення смаку ╕ стилю. 

Смачне побачення

Смачне побачення - це дивовижне по╓днання кул╕нарного та романтичного шоу побачень, в  якому одночасно можна милуватися кул╕нарною майстерн╕стю учасниць, що переплета╓ться з ╖х романтичними почуттями.

Паралельний св╕т

Споконв╕ку людей ц╕кавили неординарн╕, надприродн╕ явища, як╕ раз у раз в╕дбувалися навколо.

Та╓мниц╕ ╖ж╕

Кава, ягоди, фрукти, овоч╕, спец╕╖, напо╖ ... Насправд╕ ╖жа ма╓ маг╕чну силу. Д╕знайтеся вс╕ секрети давно в╕домих нам продукт╕в!

Без жертв

Як побудувати м╕цн╕ та довготривал╕ стосунки? Вс╕ в╕дпов╕д╕ Ви знайдете у цикл╕ документальних ф╕льм╕в про вза╓мов╕дносини м╕ж чолов╕ком ╕ ж╕нкою в глобальному сенс╕! Про м╕цний шлюб, с╕мейн╕ традиц╕╖, розлучення ╕ зради. Про те, як уникнути помилок ╕ насолоджуватись с╕мейним щастям.

Та╓мниц╕ т╕ла

Людина - дивовижне створ╕ння. Кожна кл╕тинка нашого т╕ла, кожен його орган - ц╕лий Всесв╕т. Але чи так добре ми зна╓мо себе? Здавалося б, у нас дв╕ руки, дв╕ ноги, одна голова ╕ внутр╕шн╕ органи. Але не все так просто! Виявля╓ться, ╓ та╓мниц╕ нашого орган╕зму, про як╕ ми нав╕ть не здогаду╓мося.

З╕ркове життя

╢ реч╕, про як╕ з╕рки говорять часто й охоче: ╖хня профес╕я, усп╕хи, творч╕ плани. Однак ╓ й те, про що вол╕ють мовчати - приватне життя. ╤ в цьому вони н╕чим не в╕др╕зняються в╕д звичайних людей.

Моя правда

Знаменитост╕ розказують як вони насправд╕ шли до усп╕ху. Н╕яких вигаданих ╕стор╕й ╕ пл╕ток, вся правда з вуст першоджерела.

Удачний проект

 

У програм╕ телеглядач╕ д╕знаються про р╕зн╕ нюанси квартирного ремонту або дачного буд╕вництва - наприклад, як╕ фарби ╕ штукатурки краще використовувати, як ╖х правильно наносити, що покласти на п╕длогу ╕ чим прикрасити стелю, як декорувати ст╕ни, як зробити дачний ╕нтер'╓р красивим та ╕ндив╕дуальним.
Як зм╕нити стар╕ реч╕ ╕ надати ╖м нове життя? Як зробити ц╕кав╕ реч╕ сво╖ми руками - чи то гарний абажур, чи то полицю або килимок для ванно╖? Як доглядати за рослинами, вирощувати кв╕ти, овоч╕ або фрукти ╕ що можна приготувати з продукт╕в, що  виросли на д╕лянц╕? В "Удачном проекте" ви д╕зна╓теся в╕дпов╕д╕ на вс╕ ц╕ питання!
Ведучий "Удачного проекта" - актор театру ╕ к╕но, шоумен ╕ телеведучий ╤ван Городецький.

Як зм╕нити стар╕ реч╕ ╕ надати ╖м нове життя? Як зробити ц╕кав╕ реч╕ сво╖ми руками - чи то гарний абажур, чи то полицю або килимок для ванно╖? Як доглядати за рослинами, вирощувати кв╕ти, овоч╕ або фрукти ╕ що можна приготувати з продукт╕в, що  виросли на д╕лянц╕? В "Удачном проекте" ви д╕зна╓теся в╕дпов╕д╕ на вс╕ ц╕ питання!..

Гардероб навил╕т

Зробити суперницю чар╕вною - для ж╕нки нестерпне випробування! Проте саме у цьому головне завдання учасниць програми "Гардероб навил╕т"! Чотири конкурсантки протягом тижня одягають одна одну. Перемога д╕станеться т╕й, яка якнайкраще одягне сво╖х суперниць!..

Краса без жертв

 

У св╕т╕ ╕сну╓ величезна к╕льк╕сть косметолог╕чних продукт╕в, що об╕цяють позбавлення в╕д ус╕х проблем. Проте на практиц╕ - це здеб╕льшого марна трата грошей. Як зрозум╕ти, обманюють вас чи н╕? Як навчитися розп╕знавати шахра╖в в╕д краси? ╤ як пот╕м в╕дстояти сво╖ права?
"Краса без жертв" може стати наочним пос╕бником по боротьб╕ з обманом. Експерти в незалежних лаборатор╕ях проведуть досл╕дження ╕ наочно продемонструють ус╕ плюси ╕ м╕нуси конкретного засобу, розкажуть про можлив╕ поб╕чн╕ ефекти ╕ протипоказання. В експериментах беруть участь журнал╕сти програми ╕ з╕рки. Часом результати досл╕джень виявляються неспод╕ваними як для виробник╕в, так ╕ для споживач╕в. У програм╕ беруть участь з╕рки шоу-б╕знесу.

Як навчитися розп╕знавати шахра╖в в╕д краси? ╤ як пот╕м в╕дстояти сво╖ права? "Краса без жертв" може стати наочним пос╕бником по боротьб╕ з обманом. В експериментах беруть участь журнал╕сти програми ╕ з╕рки!

 

З'╖жте це негайно!

Чолов╕к скаржиться на пересушений шматок стейка або бефстроганов, який неможливо прожувати? В такому випадку програма «З'╖жте це негайно!» спец╕ально для тебе!

Ульотн╕ тварини

Весела телев╕з╕йна передача, що м╕стить кумедн╕ ╕стор╕╖ з життя брат╕в наших менших. Вона да╓ можлив╕сть впритул наблизитися до тваринного св╕ту, який наст╕льки ц╕кавий ╕ захоплюючий, що неможливо в╕д╕рвати очей в╕д його вусатих геро╖в, як╕ чого т╕льки не вм╕ють ╕ як т╕льки не бавляться!..
Весела телев╕з╕йна передача, що м╕стить кумедн╕ ╕стор╕╖ з життя брат╕в наших менших. Вона да╓ можлив╕сть впритул наблизитися до тваринного св╕ту, який наст╕льки ц╕кавий ╕ захоплюючий, що неможливо в╕д╕рвати очей в╕д його вусатих геро╖в!..

Навколо св╕ту

Захоплюючий цикл передач про подорож╕ св╕том. Разом ╕з харизматичними ведучими ви зможете зд╕йснити в╕ртуальний вояж навколо земно╖ кул╕...

Квартирне питання

 

" Квартирне питання " - програма про все, що пов'язано з облаштуванням осел╕ та створенням зручного ╕ красивого ╕нтер'╓ру. Просто на очах у телеглядач╕в квартири звичайних городян набувають нового вигляду. В╕дом╕ дизайнери та декоратори перетворюють не надто затишн╕ ╕нтер'╓ри на стильн╕ ╕ комфортн╕ або просто створюють нову житлове середовище .
Це програма для тих, хто в╕рить, що не так вже складно зм╕нити життя на краще! Для тих, хто як бажа╓ зберегти ╕стор╕ю дому - атмосферу, предмети, дорог╕ серцю спогади - ╕ водночас вдихнути нове життя у стар╕ ст╕ни!..

Програма про все, що пов'язано з облаштуванням осел╕ та створенням зручного ╕ красивого ╕нтер'╓ру. В╕дом╕ дизайнери та декоратори перетворюють не надто затишн╕ ╕нтер'╓ри на стильн╕ ╕ комфортн╕ або просто створюють нову житлове середовище!..

Що добре для тебе
Група експерт╕в ставить перед собою завдання - спростувати усталену думку про користь або шкоду в╕домих продукт╕в...
╤гри дол╕
Головне завдання кожно╖ сер╕╖ - показати, якою бол╕сною ╕ складною не була б конфл╕ктна ситуац╕я, доброта та любов здатн╕ подолати ус╕ негаразди!..
З╕рков╕ ╕стор╕╖
У с╕м'ях з╕рок в╕дбува╓ться те саме, що й у кожн╕й звичайн╕й родин╕. Наста╓ час, вони закохуються, одружуються, народжують та виховують д╕тей...
Своя правда
Документальний цикл "Своя правда" розкри╓ секрети п╕знього материнства, розпов╕сть про матер╕в-одиначок, допоможе пережити розлученна та пов╕да╓ про нер╕вн╕ шлюби...
Дивовижний дизайн
Дизайнер Кенд╕с Олсон та ╖╖ креативна команда перетворюють найзвичайн╕ш╕ прим╕щення на самобутн╕ сучасн╕ простори...
Правда про ╖жу
Суворий диктатор д╕╓ти Джул╕ан Маккейт не використову╓ ╕з сво╖ми кл╕╓нтами метод прянику, оск╕льки зна╓, що це шкодить ╖хньому здоров'ю та ф╕гур╕...
Ведуч╕
Джул╕ан Маккейт
Професор, д╕╓толог.
Телефон дов╕ри
Профес╕йн╕ психологи "Телефону дов╕ри" п╕дкажуть, як уникнути фатально╖ помилки, знайти вих╕д з╕ складно╖ житт╓во╖ ситуац╕╖ ╕ прийняти ╓дине в╕рне р╕шення...
Про життя
Телев╕з╕йний дискус╕йний майданчик, створений для публ╕чного обговорення невигаданих ╕стор╕й з життя за участю ╖х реальних геро╖в, а також експерт╕в, очевидц╕в та людей, як╕ мають власну обгрунтовану й авторитетну думку на ту чи ╕ншу проблему...
Майдан's
"Майдан's" - наймасштабн╕ше в ╕стор╕╖ Укра╖ни танцювальне шоу. Це ун╕кальний, перший в Укра╖н╕ проект, який несе в соб╕ ╕дею згуртування талановито╖ укра╖нсько╖ нац╕╖...
Ранкова пошта з Пугачовою та Галк╕ним
Головний сюрприз програми - це ╖╖ з╕ркова пара ведучих, Алла Пугачова та Максим Галк╕н. Ви зможете побачити, як Алла та Максим вир╕шують звичайн╕ побутов╕ проблеми, як минають ╖хн╕ свята, як вони в╕дпочивають, д╕знаються про ╖хн╕ смаки у ╖ж╕ та музиц╕...
Попелюшка для Баскова
Париж, Барселона, С╕нгапур, М╕лан, Амстердам, Шанхай, Дуба╖ - це далеко не повний перел╕к м╕ст, як╕ в╕дв╕дають наша Попелюшка з Миколою Басковим...
Нед╕ля з Кварталом
Святковим ранком семеро веселих ведучих разом з╕ сво╖ми гостями - в╕домими людьми - активно обговорюють теми к╕но, моди, шоп╕нгу, смачно╖ ╖ж╕, здоров'я та спорту...
Смачна л╕га
Чар╕вна ведуча програми Анастас╕я Заворотнюк та телеглядач╕ визначають, страви яко╖ нац╕онально╖ кухн╕ все-таки смачн╕ш╕, ситн╕ш╕ та корисн╕ш╕. А головне, хто готу╓ весел╕ше й запальн╕ше, - Армен Джигарханян чи Над╕я Бабк╕на, Руслана Писанка чи Сосо Павл╕ашв╕л╕...
Глянець
Актори, артисти, спортсмени, пол╕тики - вони завжди в центр╕ уваги. Як вони стали сам╕ собою? Чи легко ╖м дався шлях до усп╕ху?..
М╕ста св╕ту
Яскрав╕ та мальовнич╕ замальовки повсякденного життя м╕ста та його мешканц╕в. Ви побачите м╕ста такими, якими ╖х ще не бачили та не знали...
Дачн╕ ╕стор╕╖
Дпломований б╕олог Серг╕й Нов╕ков покаже та п╕дкаже, як виростити овоч╕-фрукти власними руками. Як╕ культури полюбляють сонечко, а як╕ т╕нь, як╕ потребують рясного поливу, а яким вистача╓ природн╕х опад╕в...
Ж╕ноча форма
В╕домий стил╕ст Влад Л╕совець перекона╓ будь-яку перес╕чну ж╕нку, що вона найчар╕вн╕ша та найприваблив╕ша! Ви д╕зна╓теся, як п╕дкреслити сво╖ переваги за допомогою вдало п╕д╕браного одягу!..
Ведуч╕
Влад Л╕совець
С╕мейний розм╕р
Яскраве та динам╕чне шоу, учасники яеого борються ╕з зайвою вагою та власним захопленням шк╕дливими продуктами й малорухливим способом життя. На очах телеглядач╕в розв╕нчуються м╕фи про чудод╕йн╕ д╕╓ти та чар╕вн╕ п╕гулки...
╤ноземна кухня
Кожна програма присвячена одн╕й кра╖н╕. Г╕дом ста╓ м╕сцевий кухар. В╕н надаа╓ поради, запам'ятавши як╕, ви легко зможете приготувати нав╕ть найскладн╕ш╕ страви!..
Л╕кар╕
Почн╕ть зм╕ни до кращого разом ╕з нашими л╕карями! Найнов╕ш╕ технолог╕╖ в галуз╕ медицини! Найсучасн╕ш╕ методи д╕агностики та л╕кування!..
Зна╓те що?
Проект "Зна╓те що? Вельми корисна програма" - це сер╕я лекц╕й в╕домих спец╕ал╕ст╕в - психолог╕в, л╕кар╕в, тренер╕в... Вони розкажуть про правильне питання, виховання д╕тей, про те, як позбавитися турбот та стати усп╕шним...
Будь по-тво╓му
Як почути власну дитину та повернути ╖╖ дов╕ру? Як зберегти шлюб п╕д час кризи с╕мейних стосунк╕в? Як лишитися разом попри безп╕дставн╕ ревнощ╕? Реальн╕ геро╖ та д╕╓в╕ поради...
Давай одружимося!
Вони збираються у студ╕╖, щоб допомогти по╓днатися двом самотн╕м серцям. В╕дверт╕ з╕знання, складн╕ дол╕, неспод╕ваний виб╕р... ╤, можливо, хтось з геро╖в скаже сво╓му обранцю "Давай одружимося!"...
Ведуч╕
Оксана Байрак
Модний вирок
Видатний ╕сторик моди Олександр Василь╓в та його команда експерт╕в-стил╕ст╕в допоможуть створити образ справжньо╖ ж╕нки...
Ведуч╕
Олександр Василь╓в
В╕домий ╕сторик моди.
Смакуйте на здоров'я
Ритм життя сучасно╖ людини залиша╓ нам мало часу на п╕клування про власне здоров'я. Правильне харчування - це не лише важливий, але й житт╓во необх╕дний аспект п╕дтримки себе у форм╕. До того ж, можливо легко по╓днувати корисн╕сть страв та смак улюблених продукт╕в!..
Ведуч╕
Н╕ка Ганич
Крупним планом
Це окрем╕ ╕стор╕╖ улюблених актор╕в, в╕домих глядачам за работами у багатосер╕йних ф╕льмах. Ви д╕зна╓тесь, що Дан╕╕л Сп╕ваковський в╕льний час проводить разом ╕з с╕м'╓ю, а Валер╕й Н╕кола╓в не уявля╓ свого життя без цирку...
Ведуч╕
Алла Довлатова
Рос╕йська рад╕о- та телеведуча, актриса.
Беб╕-бум
Програма "Беб╕-бум" допомага╓ знайти в╕дпов╕д╕ на найр╕зноман╕тн╕ш╕ питання, як╕ можуть виникнути у сучасних батьк╕в. Що купити перед народженнням дитини? Чи брать тата на роди?..
Спец╕я
"Спец╕я" пояснить глядачам, як створити "кул╕нарну маг╕ю" без використання секретних рецепт╕в ╕ складних ╕нгред╕╓нт╕в. Це рецепт того, як зробити звичайну, повсякденну кухню смачн╕ше завдяки правильному приготуванню...
Ведуч╕
Олександр Тесленко
Зайв╕ 10 рок╕в
Геро╖ програми, як╕ незадоволен╕ сво╓ю зовн╕шн╕стю або вважають, що у 30 рок╕в виглядають на вс╕ 50, мають можлив╕сть помолодшати на очах у глядач╕в...
Пригоди декоратора
Дизайнер ╕з маленького канадського м╕стечка вируша╓ за досв╕дом та усп╕хом до Торонто. Там в╕н зустр╕неться ╕з найжадан╕шими фах╕вцями у галуз╕ ╕нтер'╓ру...
Ведуч╕
Амброс Прайс
Амброс Прайс (Ambrose Price) - канадський ╕нтер'╓р-дизайнер, телеведучий.
Д╕м та дом╕вка
Дизайн ╕нтер'╓ра на будь-який смак та гаманець. Експерти вчать, як вт╕лити у життя будинок-мр╕ю. Св╕ж╕ ╕де╖, корисн╕ поради, модн╕ тенденц╕╖ дизайну, а також в╕дв╕дування ун╕кальних осель ╕з ексраординарними ╕деями в ╕нтер'╓р╕...
С╕м'я в╕д "А" до "Я"
Д╕ти... Що може бути краще, що може дарувати б╕льше радост╕? Але в багатьох мам та пап, як би вони не готувалися до появи маляти, п╕сля його народження виникають питання, на як╕ вони не можуть знайти в╕дпов╕дей. Звичайно, телепередача - не панацея, але гарна п╕дмога.
Та╓мниц╕ шеф-кухаря
╥╖ кул╕нарн╕ рецепти сповнен╕ творчо╖ витончен╕ст╕ та профес╕онал╕зму. Вона перетворю╓ звичн╕ продукти на дивовижн╕ страви ресторанного р╕вня...
Ведуч╕
Енн Баррел
Енн Баррел не лише ексцентричний кул╕нар, вона в╕домий в усьому св╕т╕ шеф-кухар...
Школа доктора Комаровського
Справжня школа для мам ╕ тат, як╕ прагнуть бути розумними батьками. Кожний випуск присвячений одному з питань дитячого здоров'я: правильне харчування для дитини, проблема сп╕льного сну, алерг╕чн╕ реакц╕╖...
Ведуч╕
╢вген Комаровський
Дитячий л╕кар, автор популярних книг про дитяче та батьк╕вське здоров'я, творець ╕ кер╕вник медичного центру "Кл╕н╕ка Комаровського"...
Позаоч╕
Найв╕дом╕ш╕ люди постають перед глядачами з нев╕домого боку - згадують сво╖ забут╕ емоц╕╖ та вчинки, як╕ неможливо пояснити, заново переживуть злети ╕ пад╕ння, побачать себе очима колишн╕х однокласник╕в, суперник╕в, сус╕д╕в, коханих...
Ведуч╕
Юл╕я Литвиненко
У минулому стрингер телекомпан╕й "1+1" та "СТБ". Автор репортаж╕в ╕ прямих включень ╕з Дн╕пропетровська ╕ област╕...
Кол╕р ноч╕
Н╕чний блок програм власного виробництва К2 - "Безсоння", "Тенденц╕╖ моди", "К╕ноГра"- для тих, хто вважа╓, що не вс╕ вноч╕ мусять спати, адже найц╕кав╕ше ╕нод╕ в╕дбува╓ться не за сонячних промен╕в, а в сяйв╕ м╕сяця та мерехтливих л╕хтар╕в н╕чно╖ столиц╕.
Телебачення для вс╕╓╖ родини