Офісний переїзд

Перевезення офісу недорого і професійно. Замовлення офісного переїзду з вантажниками і пакувальниками або тільки транспорту. Проблема перевезення канцелярського обладнання та офісних меблів доволі часто постає перед керівниками підприємств різного рівня. Причиною цього може бути розширення внаслідок динамічного розвитку фірми, або пошук найбільш комфортних приміщень, бажання заощадити на оренді та багато інших чинників. Але незалежно від факторів, які спричинили офісній переїзд, цілі керівника завжди однакові:

  • переїзд з мінімальною втратою робочого часу;
  • перевезення без матеріальних втрат (зіпсовані меблі, розбиті комп’ютери);
  • максимальна економія на транспортних і вантажних послугах.

Це все реально лише при правильній організації процесу перевезення офісних меблів та техніки. Нічого не коштує так дешево і не обходиться так дорого, як послуги непрофесійних кадрівКожен керівник знає: нічого не коштує так дешево і не обходиться так дорого, як послуги непрофесійних кадрів. Розглянемо на такому прикладі — упаковку здійснюють офісні працівники.

Здавалося б, безкоштовно. Але яку зарплату кваліфікований працівник отримує за один робочий день? Та скільки буде тривати пакування, якщо за нього береться той, хто навіть не знає, з чого розпочати процес? Отже, якщо ваші працівники займаються своєю справою професійно, а не вештаються по офісу без діла, більш раціонально буде замовити транспорт разом з вантажниками.

Але бувають інші ситуації, коли в числі працівників компанії багато технічного персоналу і всі підготовчі та розвантажувальні роботи можуть бути виконані самостійно. У цьому випадку — наймати зайвих людей, дійсно недоцільно.

Перевага «Вантаж Експрес Рівне» — ми не нав`язуємо свої послуги, ми їх надаємо. Якщо вам потрібен окремо транспорт, звертайтесь, наші водії чудово знають специфіку переїздів, машини пристосовані для цього, а вартість послуг з перевезення мінімальна.

Ми можемо допомогти вам здійснити перевезення офісу в Рівному або Рівненській області, а також перевезти майно в будь-який регіон України.

Якщо ви вирішите максимально звільнити себе від усіх турбот, пов`язаних з переїздом — замовте транспорт, а ми надамо повний комплекс послуг, і ви будете впевнені, що жодна гривня не витрачена даремно.

Замовити транспорт

 

 

Рубрика: Послуги Метки: вантажні перевезення, квартирний переїзд, організація перевезень, Офісний переїзд, перевезення меблів.
(17голос, оценка: 4,82 из 5)
Загрузка...