Перейти до вмісту

Потужна візуалізація

Де б Ви не були і що б навколо Вас не відбувалося, фотоапарати Sony α або Cyber-shot™ дарують Вам точність, стиль і зручність, із якими Ви з легкістю закарбуєте кожний унікальний момент.

Зустрічайте сімейство Sony

Фотографуєте друзів? Чи приголомшливий захід сонця? У нас знайдеться фотоапарат Sony, що зробить процес значно легшим. Але який саме? Скористайтеся нашим помічником із вибору моделей Cyber-shot™,α E-mount і A-mount.

Фотоапарати Cyber-shot™

Прості та зручні фотоапарати з фіксованим об'єктивом Cyber-shot представлені у варіантах від компактних автоматичних до високотехнологічних моделей із професійною якістю.

Фотоапарати α E-mount

Насолоджуйтесь якістю та характеристиками цифрового дзеркального фотоапарата у вдвічі меншому та легшому корпусі. Моделі α E-mount мають змінні об'єктиви та великі світлочутливі сенсори Exmor®.

Фотоапарати α A-Mount

Повнорозмірні фотоапарати з багатьма функціями та можливістю використання різноманітних моделей об'єктивів A-mount – справжній виклик і задоволення для професійних фотографів.

Скло, гідне першокласної камери

Нові об'єктиви, нові можливості

Збільшення і макрозйомка, асортимент об'єктивів Sony дозволяє знімати різні світи. Від архітектурних деталей будівлі до тремтіння краплі роси – наші об'єктиви відкривають нові межі видимості.

Творчість і аксесуари

Удосконалюйте процес фотозйомки за допомогою різних аксесуарів — вставляйте видошукач, зовнішній спалах, мікрофон тощо у спеціальне вбудоване гніздо і випускайте на волю свою творчість.

Камери Lens-Style

Надійні кріплення до смартфона та м'які чохли для транспортування захистять Ваше обладнання.

Фотоапарати Cyber-shot™

Карти пам'яті, батареї, футляри та інші аксесуари дозволяють зручно знімати, зберігати фото й ділитися ними.

Фотоапарати α зі змінними об'єктивами

Спалахи, мікрофони, вертикальні рукоятки та інші аксесуари підносять Ваші творчі можливості на новий рівень.