This version of the page http://www.farmak.ua/video (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-10-29. The original page over time could change.
Відео | Фармак
Ми для Вас та Вашого здоров’я!
Відео
За усі роки
  • За 2016 рік
  • За 2015 рік
Завантажити
прес-кіт
Підписатися
на RSS канал

Ада Роговцева розповідає про книгу "Щоб жити. Розуміючи Київ"

Теплі, щирі слова відомої української акторки театру та кіно, Народної артистки Ади Роговцевої про благодійну книг спогадів "Щоб жити. Розуміючи Київ". Авторами видання стали 22 довгожителі Києва.

Фармаківці створили «живу» карту України

До Дня вишиванки працівники компанії «Фармак» встановили рекорд, створивши найбільшу «живу» карту України із фармаківців у вишиванках.

Філя Іванівна Жебровська розповіла про сектрети успішного бізнесу

Напередодні жіночого свята - 8 Березня Генеральний директор компанії "Фармак" Філя Іванівна Жебровська поділилася секретами успішного бізнесу з глядачами Першого ділового телеканалу.

"Фармак" провів вечір спогадів про Київ 20 століття

Увечері 28 січня Київський Будинок Книги перетворився на затишний куточок у центрі міста, де відбувалась презентація першої в Україні книги спогадів літніх людей «Щоб жити. Розуміючи Київ».

"Фармак" випустив благодійну книгу спогадів літніх киян про Київ 30-90 рр. ХХ ст.

У 2015 році, за підтримки фармацевтичної компанії «Фармак» та Червного Хреста України, була проведена незвичайна благодійна акція. Найстаріші, та часто самотні, жителі Києва стали авторами книги спогадів, яка розповідає про справжнє життя Києва ХХ сторіччя.

Результати досліджень оригінального противірусного засобу Амізон, виконані у вірусологічній лабораторії НДІ Іллінойського технологічного інституту в Чикаго (США)

В жовтні 2014 р. в Амстердамі відбувся міжнародний науковий форум 3rd Antiviral Congress, який зібрав численних науковців з усіх континентів. На конференції зокрема розглядалися питання розробки інноваційних лікарських засобів для лікування грипу та гострих респіраторних захворювань. Були представлені результати досліджень оригінального противірусного засобу Амізон, виконані у вірусологічній лабораторії НДІ Іллінойського технологічного інституту в Чикаго (США). Головний дослідник Дейвід Больц розповів про результати цих досліджень.