Объявления

Асоціація теплиць Киргизтану "The United Kyrgyz Greenhouses" запрошує до співробітництва
27 октября 2016
За інформацією Посольства України в Киргизькій Республіці до дипломатичної установи звернувся президент Асоціації теплиць Киргизстану "The United Kyrgyz Greenhouses" з пропозицією про налагодження співробітництва з профільними підприємствами України. Зазначена Асоціація зацікавлена у розбудові співробітництва з профільними асоціаціями та приватними підприємцями в таких сферах:
Полный текст
ПФК «СУДОСТРОИТЕЛЬ» г. НИКОЛАЕВ II ПРОФЕССИОНАЛЬНАЯ ЛИГА УКРАИНЫ
26 октября 2016
Полный текст
Роз’яснення Антимонопольного комітету України щодо документів, які не можуть вважатися конфіденційною інформацією
13 сентября 2016
Спілка підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України інформує про наступне. До виконавчої дирекції Спілки надійшло роз’яснення Антимонопольного комітету України (далі – Комітет) щодо окремих видів документів, які не можуть вважатися конфіденційною інформацією в Комітеті, та відповідно інформація, з яких підлягає оприлюдненню. В інформації зазначено наступне.
Полный текст
Саудівська Аравія спростила реєстрацію іноземних виробників при експорті м'яса
12 августа 2016
Мінекономрозвитку України направило для опрацювання копію листа Міністерства закордонних справ України від 25.07.2016 №650/17-260-2320 щодо запровадження Головним управлінням з продуктів та ліків Саудівської Аравії системи "Служба реєстрації іноземних об'єктів", метою якої є полегшення процесу реєстрації та акредитації іноземних виробників при експорті м'яса великої рогатої худоби, птиці та риби на ринок Саудівської Аравії.
Полный текст
РТПП Миколаївської області збирає інформацію про наявні заборгованості миколаївським підприємствам з боку іноземних контрагентів
05 августа 2016
Регіональна торгово-промислова палата Миколаївської області інформує про таке. У зв'язку з чисельними зверненнями українських компаній щодо врегулювання питань повернення боргів іноземними компаніями, ТПП України збирає інформацію про наявні заборгованості вітчизняним підприємствам з боку іноземних контрагентів для її узагальнення та подальшого винесення на розгляд відповідних спільних міжурядових комісій з питань торговельно- економічного співробітництва.
Полный текст
Нова послуга з повного супроводу закупівель
04 августа 2016
РТПП Миколаївської області надає послугу з повного супровіду закупівель згідно Закону "Про публічні закупівлі"№922-VIII від 25.12.2015р.  Звертатися за тел.: 50-01-17; 47-58-01 - відділ Ділової інформації та навчальних програм.
Полный текст
Презентаційні матеріали ЗАТ «Угорський Національний Торговий Дім»
25 июля 2016
Торгово-промислова палата України (далі - ТПП України) інформує про таке. ТПП України від Посольства Угорщини в Україні було отримано презентаційно-інформаційні матеріали щодо АПК, машинобудівної промисловості та товарів продовольчої групи, що були надіслані провідною зовнішньоторговельною компанією Угорщини ЗАТ «Угорський Національний Торговий Дім».
Полный текст
Опитування щодо проведення "Днів України в Туреччині"
15 июня 2016
У зв'язку з підготовкою до проведення "Днів України в Туреччині" РТПП Миколаївської області просить представників бізнесу до 22.06.2016 року надати актуальну інформацію щодо підприємств та компаній Миколаївського регіону, які працюють на ринку Туреччини, а також проблемних питань, які виникають в процесі ведення бізнесу.
Полный текст
Конференція «Сертифікація підприємств харчової промисловості", 20 травня 2016р.
12 мая 2016
20 травня 2016 року в ТПП України відбудеться конференція на тему «Сертифікація підприємств харчової промисловості: організаційні та правові аспекти». Необхідність проведення даного заходу обумовлена обов’язковою відповідністю стандартам ХААСП на підприємствах харчової промисловості вже у 2016 році. Для співробітників регіональних ТПП участь безкоштовна. Для компаній вартість участі для одного учасника становить 900 грн. з ПДВ. Для членів ТПП передбачена знижка у розмірі 30%.
Полный текст
Інформація про зміни у податковій, митно-тарифній, нетарифній політиці в Чеській Республіці
05 мая 2016
Торгово-промислова палата України опублікувала інформацію, яка надійшла від Посольства України в Чеській Республіці щодо змін у податковій, митно-тарифній, нетарифній політиці, що можуть мати вплив на двосторонні торговельно-економічні відносини.
Полный текст
Миколаївський професійний ліцей готує кваліфікованих спеціалістів за 15 професіями
21 апреля 2016
За інформацією, яка надійшла до Регіональної торгово-промислової палати Миколаївської області, Миколаївський професійний ліцей просить проінформувати зацікавлених керівників комерційних промислових підприємств Миколаївської області в можливості підготовки кваліфікованих кадрів.
Полный текст
22 квітня - семінар з публічних закупівель в РТПП Миколаївської області
07 апреля 2016
Семінар відбудеться 22  квітня 2016 р, о 9-00 (конференц-зала РТПП), вул. Потьомкінська 41. У зв’язку з введенням в дію Закону України №922-VIII від 25.12.15 «Про публічні закупівлі», пропонуємо учасникам та замовникам торгів взяти участь та розглянути на семінарі актуальні теми:
Полный текст

Страницы

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • След
  • Посл

 

Если вы авторизуетесь вы увидите намного больше материалов на нашем сайте.

С уважением, РТПП Николаевской области.