This version of the page http://ugv.com.ua/press (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-10-27. The original page over time could change.
Прес-служба | ПАТ Укргазвидобування

Звіт про результати електронних біржових торгів з продажу нафтопродуктів №UGV-53

26.10.16

25 жовтня 2016 року  ПАТ “Укргазвидобування» провело електронні біржові торги з продажу нафтопродуктів на ТБ «Українська енергетична біржа».

Результати біржового аукціону з продажу скрапленого газу на внутрішньому ринку №52 СГ-УЕБ

26.10.16

20 жовтня 2016 року ПАТ «Укргазвидобування» провело на ТБ «Українська енергетична біржа» додатковий біржовий аукціон з продажу скрапленого газу на внутрішньому ринку, на якому прийняли участь 40 учасників, 30 з яких стали переможцями за результатами торгів.
На аукціоні було реалізовано 5 480 тонн скрапленого газу виробництва структурних підрозділів Товариства.

ПАТ “Укргазвидобування” прийме участь у I Київській конференції “Буріння. ІНТЕНСИФІКАЦІЯ. ЕКОЛОГІЯ ТА ОХОРОНА ПРАЦІ”

21.10.16

8 листопада Голова Правління ПАТ «Укргазвидобування» Олег Прохоренко  та директор з питань геології Мирон Фірман приймуть участь у I Київській конференції з сучасних методів буріння і збільшення видобутку нафти і газу “Буріння. ІНТЕНСИФІКАЦІЯ. ЕКОЛОГІЯ ТА ОХОРОНА ПРАЦІ”

 

ПАТ «Укргазвидобування» проведе електронні біржові торги з продажу нафтопродуктів

19.10.16

20.10.2016 року ПАТ “Укргазвидобування» проведе електронні біржові торги з продажу нафтопродуктів на ТБ «Українська енергетична біржа». До продажу запропоновано продукт високоароматизований установки каталітичного риформінгу, паливо дизельне ДП-Л-Євро4-В0, мазут М-100,  бітум БНП 40/180, виробництва ПАТ «Укргазвидобування».

Торгова сесія буде проходити з 11.00 год. до 13.00 год.

     За додатковою інформацією звертатися на ТБ «Українська енергетична біржа» за телефонами:  (044) 234-79-90, 591-11-75.

Оформлення документів за результатами торгів:

Генеральний договір

Угода до Генерального договору

Договір надання послуг

 

Звіт про результати електронних біржових торгів з продажу нафтопродуктів №UGV-51

19.10.16

18 жовтня 2016 року  ПАТ “Укргазвидобування» провело електронні біржові торги з продажу нафтопродуктів на ТБ «Українська енергетична біржа».

Увага!

17.10.16

З 15 жовтня Шебелинське ВПГКН ПАТ «Укргазвидобування» розпочало виробництво дизельного палива з покращеними низькотемпературними властивостями відповідно до затвердженої технологічної карти у перехідний період (15 жовтня – 15 листопада) з подальшим переходом на виробництво зимового дизельного палива.

 

13.10.16

Шановні колеги!

Вітаю Вас з Днем захисника України, Покровою Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва!

Як і багато століть назад українське козацтво відстоювало інтереси нашої нації, так і ми сьогодні маємо в котре ставати на захист своїх прав, боронити цілісність країни. Українські воїни щодня змушені демонструвати силу нескореного народу. Ми завжди будемо шанувати мужність та героїзм захисників незалежності та суверенітету України.

У цей важливий період становлення нашої держави ми з Вам також стоїмо на захисті її енергетичної незалежності. На сьогоднішній день країну майже звільнено від газової залежності від країни агресора. Наша мета – нарощення видобутку власного газу до 20 млрд. м3 до 2020 року. Вірю і сподіваюсь, що наша з Вами сумлінна праця та завзятість  приведуть до перемоги.

Голова Правління Олег Прохоренко

ПАТ«Укргазвидобування» проведе біржовий аукціон з продажу скрапленого газу на внутрішньому ринку №52СГ-УЕБ

13.10.16

20 жовтня  2016 року ПАТ «Укргазвидобування» проведе біржовий аукціон з продажу скрапленого газу на внутрішньому ринку на ТБ «Українська енергетична біржа».

До продажу запропонований скраплений газ виробництва структурних підрозділів ПАТ «Укргазвидобування» в обсязі 6 800 тонн.

За додатковою інформацією звертатися на ТБ «Українська енергетична біржа» за телефонами:  (044) 234-79-90, 591-11-77 .

Державна виконавча служба України блокує функціонування Укргазвидобування

11.10.16

06.10.2016р., ПАТ «Укргазвидобування» cтало відомо про арешт грошових коштів Компанії на рахунках та зупинення здійснення будь-яких видаткових операцій, таких як виплата зарплати працівникам, перерахування податків до бюджету тощо. Також Компанія не може ефективно вести виробничу діяльність з видобутку природного газу, який спрямовується для потреб населення, надавати банківські гарантії, які є необхідними для участі Товариства в тендерах Міністерства оборони України по відбору учасників на закупівлю палива та газу. Тобто, внаслідок арешту грошових коштів з ініціативи Відділу примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України (надалі – ДВС), Товариство позбавлене можливості здійснювати платежі.

Отже, згідно з постановою ДВС про відкриття виконавчого провадження від 04.10.2016 р. ВП № 52450666, з ПАТ «Укргазвидобування» на користь ТОВ «Промфінанс Груп» стягується 27 915 480,00 грн. Для добровільного виконання рішення УГВ було надано 7-денний строк з моменту винесення постанови, тобто – до 11.10.2016 року включно.

Однак, арешт рахунків Товариства відбувся вже 06.10.2016 р., до того, як Компанія отримала постанову і до закінчення строку для добровільного виконання рішення суду. В кожному із шести банків, в яких наявні рахунки Укргазвидобування, був накладений арешт на повну суму заборгованості, тобто на загальну суму близько 167,5 мільйонів гривень.

Укргазвидобування одразу, 06.10.2016 року, вчинило всі необхідні дії по погашенню заборгованості в сумі 27 915 480,00 грн., про що негайно, 07.10.2016 року, повідомило ДВС. Однак, рахунки Товариства досі залишаються заблокованими.

Більше того, 10.10.2016 року державний виконавець, повідомив представнику УГВ про намір ДВС повторного стягнення з Товариства майже 15 мільйонів гривень на користь ТОВ «Промфінанс Груп». В знятті арешту з рахунків Компанії було відмовлено.

Вищевказані дії не лише суперечать законодавству України, а й призведуть до реальних збитків Товариства на зазначену суму. За даними Укргазвидобування, діяльність ТОВ «Промфінанс Груп» має ознаки фіктивноcті, такі як мінімальний статутний капітал (100 грн.), відсутність у штаті найманих працівників, фактична відсутність за місцем реєстрації тощо. Також, за оперативною інформацією правоохоронних органів, дана компанія була переможцем підставних тендерів, які проводилися попереднім керівництвом УГВ, через неї виводилися кошти з Укргазвидобування, в зв’язку з чим вона фігурує щонайменше у 4 кримінальних провадженнях.

Враховуючи вищевикладене, Товариство наполягає на негайному скасуванні арештів коштів на банківських рахунках Товариства, закритті виконавчого провадження ВП № 52450666, а також на неухильному дотриманні працівниками ДВС вимог Конституції, Закону України «Про виконавче провадження» та недопущення зловживання ними своїми правами, які призводять до блокування діяльності стратегічно важливого газовидобувного підприємства на початку опалювального сезону.

 

 

Укргазвидобування звітує про результати роботи Конфліктної комісії

11.10.16

Нагадуємо постачальникам та підрядникам ПАТ «Укргазвидобування», що для взаємовигідної та чесної співпраці компанії та контрагентів, а також тривалої стабільної та ефективної співпраці, в УГВ працює постійно діюча Конфліктна комісія. За період її роботи отримано 44 скарги, 42 з яких вже розглянуті. З них 2 скарги задоволені (ТОВ “ТПО “АРІСТА” та ПАТ “Івано-Франківський локомотиворемонтний завод”), 1 залишена без розгляду (відповідно до ст.5, 8 ЗУ «Про звернення громадян», надійшла без зазначення адреси та  електронної адреси),  інші – відхилені.

Серед основних причин для написання скарг, такі як  щодо вибору переможця, щодо технічних вимог до предмета закупівлі, щодо кваліфікаційних вимог наявність досвіду аналогічних договорів, кваліфікованих працівників, дозвільних документів та інше.

Отримані скарги розглядаються двічі на місяць. До складу комісії входять управлінці товариства, не пов`язані прямо з процесами закупівель або продажів, зовнішні незалежні експерти, представники партнерів.

Як зазначив Андрій Токар, директор з закупівель ПАТ «Укргазвидобування»: «Принципи роботи Укргазвидобування – прозорість та ефективність. Для цього нами і була створена Конфліктна комісія, до речі створення таких комісій,  це звичайна практика крупних компаній в розвинутих країнах. Хочу звернути увагу наших контрагентів на акуратність при формуванні пакетів конкурсної документації, необхідність ретельно вивчати вимоги до компанії та продукції та дотримуватись процедурних строків».

    123456...1015202530...49