ВИСТАВКА 2016

  • Каталог виставки
  • Загальна інформація
  • Вартість послуг
  • Як взяти участь у виставці
  • Оргкомітет
Заявка на участь (xls)

Попередні виставки

  • Каталог виставки 2015
  • Архів

ІНФОРМАЦІЯ ПРО УЧАСНИКІВ ВИСТАВКИ-2015

Мнагор, ПП

Україна, 21029, Вінниця
Хмельницьке шосе, 122
тел./факс: +380 432 51-35-54
моб: +38 067 443-89-00
е -mail: mnagor-agro@ukr.net
web: http://www.mnagor.com

Приватне підприємство «МНАГОР», компанія заснована в 2005 році, спеціалізується на виробництві власного посівного матеріалу цукрової кукурудзи.
Для задоволення зростаючого попиту на сезон продаж 2015 р. компанія «МНАГОР» пропонує своїм партнерам абсолютні новинки – нові гібриди на ринку насіння України, що будуть реалізовуватися лише у дой-пак упаковці компанії МНАГОР.
Особливість гібридів Веге 1 F1 та Андріївський F1 полягає в тому, що вони є результатом спільних новітніх розробок у насінні цукрової кукурудзи.
Веге 1 F1 має привабливий насичений жовтий колір і гарну текстуру зерна, відмінні смакові властивості. Завдяки універсальному використанню, адже підходить для свіжого ринку, консервування та заморозки.
Андріївський F1 – унікальна молочно-біла цукрова кукурудза. Зерно дуже ніжне, легко кусати навіть літнім людям і маленьким дітям. Відмінні смакові властивості за рахунок більшої кількості цукрів. Зерна гібриду Андріївський F1 такі ніжні, м’ягкі та соковиті, що можна вживати маленьким діткам від 2 років.
Наша продукція за якістю наближена до кращих зарубіжних зразків, але знаходиться в середній ціновій ніші, яка вдвічі дешевше за імпортне насіння.
Завдяки спільній праці наших та зарубіжних селекціонерів ми виростили найкращі гібриди, що не поступаються по якості зарубіжним.
Придбавши нашу продукцію Ви підтримаєте вітчизняного виробника, і отримаєте високоякісне, сертифіковане насіння вироблене за стандартами Євросоюзу.