Міжнародний компонент програми

Найближчий Старт програми - 5 жовтня 2016 р.!
Адреса для листування kemba@lvbs.com.ua

Міжнародність програми КЕМВА є важливою її доданою цінністю, оскільки дає можливість відчути особливості глобального макросередовища, основні фактори впливу на економічне середовище як глобальне, так і кожної з країн зокрема.  Міжнародний компонент програми включає: 30% курсів - викладання міжнародними викладачами, виїзний навчальний модуль в одну із країн Азійського регіону.

Викладання міжнародними викладачами 30% курсів програми Key Executive МВА, а саме: практика бізнесу та менеджменту в міжнародному середовищі, інноваційні бізнес-моделі, маркетингова стратегія: побудова ринково-орієнтованої організації, управління організаційними змінами, філософія бізнесу та організаційна етика. Окрім того, більшість інших курсів програми доповнені майстер-класами та семінарами міжнародних викладачів та представників міжнародного бізнес - середовища.

Перелік викладачів LvBS

Виїзний навчальний модуль в одну із країн Центральної та/ або Східної Європи, що складається з навчання у бізнес-школі та зустрічей з керівниками успішних національних та міжнародних бізнесів.  

У 2010 році - навчання у Бізнес школі Центральноєвропейського університету у Будапешті (Угорщина), візит у компанії "General Electric" та "TriGranit", а також у Посольство України в Угорщині.

У 2008 році - навчання у Варшавській Школі Економіки (Польща) - одному з кращих Східно-європейських економічних вишів, візит у компанію «Інтеркарз» та сніданок вдома в одного з найвідоміших громадських діячів сучасності, кінорежисера Кшиштофа Зануссі.

10-денний міжнародний навчальний тур в одну із країн Азійського регіону є невід'ємною частиною курсу «Практика бізнесу та менеджменту в міжнародному середовищі» і дає можливість почути з перших уст про особливості роботи провідних національних та міжнародних компаній у Китаї, познайомитись з викладачами та прослухати курси про особливості ведення міжнародного бізнесу в Китаї, Тихоокеанському регіоні та Азії однієї з кращих бізнес-шкіл в Азії (бізнес-школи Гонконзького університету науки та технологій з отриманням сертифікату), а також пірнути в екзотичну культуру східної країни з визначною історією.

Азійський навчальний тур: занурення у середовище швидких змін та глобальний рішень (2014)

Управлінці вивчали практику постійного вдосконалення у міжнародному Kaizen-турі Японією (2014)

Репортаж з міжнародного навчального туру у Шанхай, Гонконг (2012 рік)

Репортаж з міжнародного навчального туру у Шанхай, Шеньжень, Гонконг (2011 рік)