This version of the page http://www.kws.ua/go/id/gnhr/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-10-21. The original page over time could change.
КВС-УКРАЇНА - ВСЕ ПРО ГИБРІРОК
   
 

ВСЕ ПРО ГИБРІРОК

ГИБРІРОК характеризується швидким розвитком восени, завдяки чому – придатний для пізніх строків сівби. За рахунок швидкого осіннього розвитку розвивається потужна коренева система, яка сприяє кращому забезпеченню рослин вологою та поживними речовинами. Така особливість дає можливість висівати ГИБРІРОК на ґрунтах різного механічного складу, що забезпечує отримання високого врожаю. ГИБРІРОК здатен формувати значну кількість бічних стебел, які закладаються досить низько. Висока стійкість проти хвороб та до вилягання дають можливість всім стручкам рівномірно дозріти, що полегшує збирання і збільшує продуктивність кожної рослини. Втрати під час збирання врожаю залишаються мінімальними.

ГИБРІРОК рекомендований для вирощування в Степу та Лісостепу.

Строки сівби та норма висіву

ГИБРІРОК придатний для пізніх строків сівби. Норма висіву за ранніх строків сівби та за умови якісно підготовленого ґрунту може бути знижена до 35-40 насінин/м2.

За строків сівби з 15 до 25 серпня норма висіву може становити від 35-50 насінин/м2.

За строків сівби з 25 до 15 вересня норма висіву може становити від 50-55 насінин/м2.

На Європейському ринку ГИБРІРОК вже не перший рік користується попитом серед фермерів та займає значні площі. Після дворічного випробування ГИБРІРОК в 2014 році зареєстрований і в Україні. 

Сервіс
  • Написати нам
  • Друкувати
  • Порадити
Огляд
Карта сайту
Правова інформація
  • Зобов’язання про нерозголошення конфіденційної інформації
  • Вихідні дані
  • SSL
Приєднуйтесь до нас:

   

 
© КВС-УКРАЇНА