This version of the page http://galp.com.ua/training (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-10-14. The original page over time could change.
Сервісний центр ТД «Галпідшипник» - тренінги, семінари, практикуми.

Тренінги, семінари, практикуми

На базі ТД «Галпідшипник» компанії партнери проводять тренінги, семінари та практикуми спрямовані на підвищення кваліфікації технічного персоналу. ТД «Галпідшипник» дбає про розвиток своїх менеджерів і організував он-лайн (дистанційне) навчання для персоналу одночасно у всіх представництвах. В подальшому плануємо запрошувати на навчання не тільки працівників компанії, а й провідних менеджерів компаній-партнерів.

Представники компанії SAVA провели семінар для менеджерів ТД "ГалПідшипник"

16.02.2016 Представники компанії SAVA провели семінар на тему: "Конвеєрні стрічки Savatech"
Доповідали: Matic Hren (менеджер відділу продажу конвеєрних стрічок), David Pejašinović (технічний інженер).
Головною темою семінару було представлення широкого спектру резинових багатошарових конвеєрних стрічок з різними видами профілю у залежності від умов використання та об'єктів транспортування. А також можливість виготовлення багатьох інакших структур стрічок в залежності від потреб клієнтів.

Представники компанії Megadyne провели семінар для менеджерів ТД "ГалПідшипник"

16.12.2015 Представники компанії Megadyne провели семінар на тему: "Клинові посилені паси Gold".
Доповідали: Julia Dinges (Менеджер внутрішніх продажів. Угорщина), Marco (Технічний спеціаліст. Італія).
Клинові паси серії Gold - це нова розробка високопродуктивних обгорнутих клинових пасів та вузьких клинових пасів з відкритими боковими гранями та фасонним зубом, які підходять для використання у широкому діапазоні сфер промислового застосування та здатні витримувати агресивне робочє середовище.

Представники компанії ContiTech провели тренінг для менеджерів ТД "ГалПідшипник"

02.12.2015 Представники компанії ContiTech провели тренінг на тему: "Привідні паси - технічні характеристики та використання"
Доповідали: Roman Schulz (інженер, технічний спеціаліст, Німеччина), Світлана Філюк (представник в країнах СНГ і Прибалтики).
ContiTech Power Transmission Group є розробником, виробником і постачальником привідних пасів і супутніх компонентів. Завдяки науково-дослідним розробкам, високому професіоналізму, накопичений досвід компанії сприяють постійному розширенню асортименту продукції, що виробляється.

ГалПідшипник, 2016.
Усі права застережено.

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG