This version of the page http://www.peugeot.ua/technology/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-10-09. The original page over time could change.
Технології Peugeot
АВТОМОБИЛИ
  • Модельный ряд
  • Конфигуратор
  • Тест-драйв
  • Цены и каталоги
СПЕЦПРЕДЛОЖЕНИЯ
  • Акции и спецпредложения
СЕРВИС Техобслуживание и гарантия
  • Техническое обслуживание
  • Содержание ТО
  • Советы специалистов по обслуживанию
  • Условия гарантии
Дополнительные услуги
  • Peugeot Assistance
  • Сервисные контракты
О «ПЕЖО»
  • Новости и акции
  • Концептуальные автомобили
Запись на тест-драйв Загрузите брошюры Официальные дилеры Напишите нам

ІННОВАЦІЇ
ТА ТЕХНОЛОГІЇ*

PEUGEOT використовує інновації перш за все для того, щоб апелювати до ваших емоцій. Кожен автомобіль із логотипом Лева містить в собі новітні технології і пропонує винятковий досвід та незабутні враження від керування. Запрошуємо вас дослідити їх разом з нами!
1

PEUGEOT i-Cockpit®

PEUGEOT i-Cockpit® - новий підхід до організації простору навколо водія, що дарує нові та свіжі враження від перебування в салоні. Розроблений, щоб задовольнити широкий спектор вимог, він пропонує інтуїтивно зрозумілий доступ до всіх елементів управління.

Кожен елемент дизайну в салоні PEUGEOT i-Cockpit® апелює до емоцій, які ви отримуєте під час кермуванняя автомобілем, підсилючи ваші враження. Ці відчуття підкріплюються компактним розміром керма, що забезпечує зручне тримання в руках та точне управління автомобілем. Розміщена над кермом панель приладів надає доступ до важливої інформації без потреби відводити погляд від дороги. Нова центральна консоль та великий 9,7-дюймовий екран створюють чистий та лаконічним дизайн.

Насамкінець, високоякісні матеріали та невелика кількість кнопок - естетика PEUGEOT i-Cockpit® є чимось абсолютно новим на автомобільному ринку. Цей унікальний стиль отримав престижну нагороду "Найкрасивіший інтер'єр року - 2013" на ХХІХ Міжнародному автомобільному фестивалі.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ ПРО ІНТУЇТИВНЕ КЕРУВАННЯ
2

ОПТИМІЗОВАНА ВИТРАТА ПАЛИВА

PureTech
Наші трьохциліндрові бензинові двигуни PureTech легші і більш компактні, що дозволило підвищити їх енергоефективність. Вони пропонують унікальний рівень задоволення від виняткової продуктивності, залишаючись максимально міцними та надійними.

BlueHDi
Наші дизельні двигуни BlueHDi пропонують унікальну продуктивність при мінімальних викидах. Технологія BlueHDi пропонує ексклюзивне поєднання системи вибіркової каталітичної нейтралізації відпрацьованих газів та додаткового сажового фільтра, що дозволяє двигуну знизити об’єм викидів оксиду азоту на 90% та викидів вуглецю до рівня 82 г/км, разом зі зниженням витрати палива та усуваючи до 99,9% дрібних частинок.

HYbrid4
Завдяки технології HYbrid4 ми можемо запропонувати перший в світі повністю гібридний дизельний двигун, який дозволяє водієві обирати найбільш прийнятний режим їзди для кожної окремої поїздки.

Дана функція дуже легка у використанні: перемикач на центральній консолі дозволяє водію обирати між чотирма різними типами водіння: Auto (для регулярного водіння, але чергуючи електричну і паливну тягу), Sport (для більш динамічної їзди), Electric (для спокійного пересування містом при повній відсутності шкідливих викидів) та 4 Wheel Drive (повний привід для підвищеної прохідності на будь-якому бездоріжжі).

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ ПРО ЕФЕКТИВНІСТЬ ДВИГУНІВ
3

СПОРТИВНІ ДВИГУНИ

Насолоджуйтесь справжнім духом перегонів з моделями GT та GTi від PEUGEOT – спортивні авто з потужними двигунами та дизайном, створеним для надзвичайних відчуттів під час водіння.
Відкрийте для себе ейфорію від динамічного водіння завдяки потужним двигунам у 205 к.с. PEUGEOT 308 GT та 508 GT.
Ви також будете у захваті від надзвичайної потужності PEUGEOT 208 GTi, який є художньою інтерпретацією легендарного 205 GTi.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ ПРО ПРОДУКТИВНІСТЬ
4

PEUGEOT CONNECT SOS

Обладнавши понад мільйон автомобілів системою PEUGEOT Connect SOSiДоступність залежить від країни; безкоштовно доступна на всіх автомобілях, оснащених геолокалізованою комунікацією за умов прийняття Загальних правил при замовленні автомобіля., нашою геолокалізованою аварійною службою, PEUGEOT забезпечує максимальну безпеку для вас і ваших пасажирів.

PEUGEOT Connect SOS – це геолокалізована аварійна служба виклику, доступна 24/7iВідповідно до Загальних правил та умов, доступних в торгівельних точках, і за умов технічних і технологічних обмежень, зокрема, наявності телефонної мережі. Послуга Peugeot Connect SOS наразі доступна у Франції, Німеччині, Італії, Іспанії, Великобританії, Бельгії і Люксембургу, Нідерландах, Португалії, Австрії, Швейцарії, Польщі та Данії. В інших країнах Європи можна викликати службу екстреної допомоги відповідної країни без геолокації та місцевою мовою,без додаткової підписки. В будь-якій ситуації, що потребує швидких дій, наприклад, аварія, погіршення фізичного стану водія, або у разі нападу на автомобіль, система дозволяє відправити вам саме ту допомогу, якої ви потребуєте.

PEUGEOT Connect SOS може працювати в одному з двох режимів:

 - Автоматичний: як тільки спрацьовують подушки або ремені безпеки, ваш автомобіль автоматично надсилає екстрений виклик, від водія не потребується жодних дій. Після цього одразу ж фіксується ваше місцезнаходження, а оператор PEUGEOT Connect SOS зв’язується вашою рідною мовоюiЗалежно від географічного покриття, доступного для PEUGEOT Connect SOS, і від офіційної мови, обраної власником транспортного засобу і відправляє допомогу.

 - Ручний: як тільки ви помітили або відчули погіршення фізичного стану – критичну ситуацію, що може викликати аварію, або серйозні тілесні ушкодження, ваші пасажири, або інші особи, можуть вручну активувати екстрений виклик, натиснувши кнопку SOS на приладовій панелі вашого автомобіля, після чого вас відразу з’єднають з колл-центром PEUGEOT Connect SOS.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ ПРО СИСТЕМИ ЗВ'ЯЗКУ
↑ ↓