Skip primary navigation

НОВИНИ

НОВИНИ

  • 19 травня 2016

    ПРЕЗЕНТАЦІЯ ТА СТАРТ ПРОДАЖІВ АБСОЛЮТНО НОВОГО JAGUAR F-PACE В УКРАЇНІ

    Закрита презентація у Києві буде проходити з 19 по 22 травня 2016 року у Терміналі Ф міжнародного аеропорту «Бориспіль». Деталі у офіційних дилерів Jaguar.

  • 29 лютого 2016

    ВІДКРИВАЄТЬСЯ ПРИЙОМ ЗАМОВЛЕНЬ НА НОВИЙ JAGUAR F-TYPE SVR: ВСЕПОГОДНИЙ СУПЕРКАР, ЗДАТНИЙ РОЗВИНУТИ ШВИДКІСТЬ ДО 200 МИЛЬ/ГОД

    F-TYPE SVR — це перший Jaguar SVR та найшвидший в історії F-TYPE. Розроблений особливим підрозділом Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations, щоб бути легшим, спритнішим, швидшим та більш потужним, залишаючись при цьому легким у керуванні та придатним для щоденного використання.

  • 02 лютого 2016

    АБСОЛЮТНО НОВИЙ JAGUAR F-TYPE SVR БУДЕ ПРЕДСТАВЛЕНО НА МІЖНАРОДНОМУ АВТОСАЛОНІ В ЖЕНЕВІ 2016

    Абсолютно новий Jaguar F-TYPE SVR буде представлено на Міжнародному автосалоні в Женеві. Старт продажів заплановано на літо 2016 року.

  • 15 січня 2016

    JAGUAR XF 2017 МОДЕЛЬНОГО РОКУ: З ДИЗЕЛЬНИМ ДВИГУНОМ ТА ПОВНИМ ПРИВОДОМ, А ТАКОЖ ІЗ БІЛЬШ ОРІЄНТОВАНОЮ НА ВОДІЯ ДИНАМІКОЮ ХОДОВОЇ ЧАСТИНИ

    У 2016 році всі нові моделі Jaguar XF, які вже стали еталоном динаміки керування та взаємодії з водієм у своєму класі, нададуть ще ширші можливості керування динамікою.

  • 18 грудня 2015

    JAGUAR XE ТА АБСОЛЮТНО НОВИЙ JAGUAR XF ОТРИМАЛИ П’ЯТЬ ЗІРОК У РЕЙТИНГУ EURO NCAP

    XE та XF показали високі результати у кожній категорії – пасажир-дорослий, пасажир-дитина, захист пішоходів та системи безпеки – моделі мають один із найвищих рейтингів у відповідних сегментах.

  • 17 грудня 2015

    JAGUAR ПОВЕРТАЄТЬСЯ У СВІТ ПЕРЕГОНІВ

    Восени 2016 року, Jaguar візьме участь у третьому сезоні захоплюючого Чемпіонату FIA Formula E у якості автовиробника зі свою власною командою.

  • 07 грудня 2015

    ВАРТІСТЬ АБСОЛЮТНО НОВОГО JAGUAR F-PACE ДЛЯ УКРАЇНСЬКОГО РИНКУ

    Потужний кросовер від Jaguar - абсолютно новий Jaguar F-PACE з’явиться у продажі наприкінці весни 2016 року.

  • 10 листопада 2015

    ВІДКРИТТЯ НОВИХ ОФІЦІЙНИХ ДИЛЕРСЬКИХ ЦЕНТРІВ JAGUAR В ОДЕСІ ТА ХАРКОВІ

    Офіційний імпортер Jaguar Land Rover в Україні повідомляє про розширення дилерської мережі Jaguar в Україні. Статус офіційного дилера отримали існуючі партнери компанії по бренду Land Rover ТОВ «Віннер-Одеса» (м. Одеса) та ТОВ «Авто Граф М» (м. Харків).

  • 30 вересня 2015

    ПРЕЗЕНТАЦІЯ АБСОЛЮТНО НОВОГО JAGUAR XF. ТЕСТ-ДРАЙВ ОНОВЛЕНОГО МОДЕЛЬНОГО РЯДУ JAGUAR

    На територїі Міжнародного Аеропорту «Бориспіль» пройшла презентація абсолютно нового Jaguar XF та оновленого модельного ряду автомобілів Jaguar. для випробування динаміки, швидкості та потужності Jaguar F-TYPE була виділена полоса, по якій літаки рухаються на злітну полосу.

  • 15 вересня 2015

    АБСОЛЮТНО НОВИЙ JAGUAR F-PACE

    Представляємо кращий у світі практичний спорт-кар. Неперевершена динаміка поєднана із щоденною практичністю. Форми, що були навіяні моделлю F-TYPE, і стали можливими завдяки інноваційному концепту C-X17.

Більше новин