This version of the page http://www.0362.ua/list/32688 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-10-04. The original page over time could change.
Грінфорт ІГ 480: допоможе вирішити найскладнішу проблему - Інформація від компаній - 0362.ua
Встановіть розширення «Новини Рівне - 0362.ua» для і читайте міські новини першими Встановити!
  • Сайт міста Рівне /
  • Інформація від компаній /
  • Грінфорт ІГ 480: допоможе вирішити найскладнішу проблему

Грінфорт ІГ 480: допоможе вирішити найскладнішу проблему

12:2630.06.2016

         Як вберегти майбутні посіви культур від бур'янів? Як забезпечити їм найкращі умови для росту та розвитку? Чи можна вплинути на урожайність культурних рослин? На всі ці питання є одна правильна відповідь: для того, щоб сільськогосподарське виробництво було успішним та в результаті невтомної праці отримало прибутки від своєї діяльності, варто використовувати гербіциди. Дані хімічні препарати не лише убережуть культури від небажаної рослинності та її негативного впливу, а й стануть запорукою отримання прекрасного урожаю плодів, овочів, зерна та насіння.

         У якому випадку використовують Грінфорт ІГ 480?

         Вказаний гербіцид від торгової марки Грінфорт відноситься до неселективних засобів системної дії, який ефективно знищує однорічну та багаторічну злакову рослинність і дводольні бур'яни у посівах широкого спектру культур. Окрім того, Грінфорт ІГ 480 застосовують тоді, коли потрібно вирішити проблему із сильною засміченістю бур'янами або для боротьби із чагарниками.

         Цей хімічний засіб у своїй основі має одну із найбільш поширених та сильнодіючих речовин – сіль гліфосату, яка миттєво призводить рослинність до загибелі. Грінфорт ІГ 480 використовують:

  • Під час підготовки площ до посіву, тобто ранньою весною. В зв'язку з тим, що даний препарат є неселективним, то його не можна застосовувати після посіву культур.
  • Після збирання урожаю, восени. Таким чином, вдається наперед підготувати поле для урожаю наступного сезону.
  • Грінфорт ІГ 480 – прекрасний інструмент знищення чагарників, бур'янів у лісосмугах, на лініях електропередач тощо.

Особливості застосування гербіциду

Для того, щоб засіб подіяв максимально ефективно, його слід використовувати при середньодобовій температурі повітря від 12 до 25ºС. Нижча температура або вища можуть істотно вплинути на дієвість Грінфорт ІГ480.

Дощі, які випали після обробки посівів гербіцидом, протягом 2-4 годин, також є негативним фактором для ефективності засобу. Тому, перед застосуванням, обов'язково потрібно зважати на погодні прогнози.

Грінфорт ІГ 480 можливо використовувати разом із азотними мінеральними добривами, а також іншими видами пестицидів. Проте, у кожному конкретному випадку варто проводити тестування для визначення сумісності.

Засіб відноситься до малотоксичних хімічних препаратів, а отже, не несе великого навантаження на ґрунти та навколишнє середовище.

 

 

Останні новини

Оптовая продажа качественной зимней обуви для детей по доступным ценам

3 жовтня 2016

Советы по выбору Blu-ray плеера

3 жовтня 2016

Что такое стоматология?

3 жовтня 2016

Забота о ваших зубах

3 жовтня 2016

Як оформити прописку, якщо немає власного житла

3 жовтня 2016

Gsm охранная сигнализация

3 жовтня 2016

Кронас

2 жовтня 2016

Где купить бюджетный смартфон?

2 жовтня 2016

Кровля при помощи металлочерепицы

2 жовтня 2016

Качественная сельхозтехника и наличие необходимых запчастей к ней – важнейший инструмент успешного фермерства

30 вересня 2016

Мебельная пружина змейка

30 вересня 2016

Что такое вентилируемый фасад?

30 вересня 2016