Правила гри

Квест кімната – гра, наповнена загадками і таємницями. Для її проходження не потрібні специфічні знання і фізична сила. Ключ від замкнених дверей знаходять учасники, що володіють кмітливістю, логічним мисленням і уважністю. Якщо Ви хочете отримати незабутні враження, відвідайте клуб «Гепард». Увійшовши до приміщення, Ви будете вражені антуражністю та реалістичністю того, що відбувається!

Гра «Вийти з кімнати» – ключові аспекти

Учасники, які забронювали час, приходять в наш клуб. На початковому етапі оператор проводить інструктаж. Він розповідає про сюжет гри і про цілі квесту. Учасникам повідомляють про заходи безпеки. Також оператор акцентує увагу на можливість взяття підказок.

Після того, як інструктаж проведено, гравці заходять в приміщення. Двері за ними закриваються. Гра починається. Дізнаватися час можна кількома способами: подивитися на таймер або запитати у оператора. Якщо команда повністю занурюється в гру, час її не цікавить.

Суть розваги полягає в тому, що учасникам потрібно по черзі розгадувати загадки, розплутуючи клубок хитромудрих головоломок. При успішному проходженні квесту гравці здобувають перемогу і самостійно відкривають двері. Якщо час закінчився, а ключ не знайдений, оператор відкриває двері і повідомляє про програш.

Головні правила гри

Квест кімната Київ – популярна розвага, яке набирає все більших масштабів. Вона має певні правила. Спочатку розповімо про організаційні моменти. Учасники приходять у клуб за 15 хвилин до початку гри. За цей час уточнюються всі деталі, та гравці готуються до квесту. До розваги не допускаються люди, що знаходяться у стані наркотичного або алкогольного сп’яніння. В кімнату забороняється проносити додаткові предмети, сигарети, спиртні напої, наркотичні речовини.
Діти, віком до 10 років, не допускаються до гри. На «страшні» квест кімнати вікові обмеження вище. Якщо Ви хочете взяти з собою дитину молодше 14 років, уточніть цей момент у нас.

Правила гри «Вийти з кімнати» такі:

  • не можна застосовувати фізичну силу, оскільки загадки легко вирішуються за допомогою логічного мислення;
  • гру необхідно завершити протягом 60 хвилин;
  • не потрібно вводити паролі навмання. Всі відповіді знаходяться у приміщенні.

Не забувайте бронювати гру заздалегідь. Наші співробітники повинні підготувати приміщення та розкласти підказки. Бажаємо Вам успіху!