This version of the page http://www.ukrdzi.com/azs-ukrainy (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-09-23. The original page over time could change.
Інформаційний сайт АЗС України
Інформаційний сайт АЗС України

Головна

Інтернет-ресурс «АЗС України»

www.azs.uapetrol.com

Провідні компанії роздрібного ринку нафтопродуктів Україні останнім часом декларують і забезпечують відкритість інформації про свої роздрібні ціни, популяризують і розвивають ринок брендових палив, забезпечують заходи щодо збереження їх якості, формують імідж сумлінних і лояльних до Споживача Продавців нафтопродуктів, проводять акції та програми лояльності.

У зв'язку з цим, напередодні Євро 2012, а також у розвиток нашого інтернет-порталу www.uapetrol.com, - ДП «Держзовнішінформ» створило новий для ринку інтернет-ресурс «АЗС України» - www.azs.uapetrol.com. Проект реалізується як доступний, відкритий для користувачів інформаційно-аналітичний ресурс про роздрібний ринок нафтопродуктів України, на якому, щодня оновлюються і відображаються роздрібні ціни на нафтопродукти від провідних, як у загальнодержавному, так і регіональному рівні мереж АЗС.

Проект «АЗС України» побудований як рух інформації від загального - представлені ціни по Україні, по регіону, по Бренду, по паливу; інформаційні та аналітичні матеріали; до окремого - конкретної АЗС. На інтерактивній карті України відображається розміщення АЗС, представлена ​​інформація про АЗС: її бренд/логотип (за наявності), поточні ціни на паливо, що реалізується на АЗС, адреса, схема проїзду, телефони, додаткові сервіси, акції, потреби та інше.

Проект постійно розвивається, прагнучи забезпечити оперативне і достовірне відображення поточних цін на роздрібному ринку України. Через публічність і відкритість, наявність в одному інформаційному просторі актуальної інформації про провідні мережі АЗС Україні, на нашу думку, дозволить Продавцю розширити аудиторію і донести інформацію про себе не тільки до свого усталеного Споживача. Відповідно Споживач отримає можливість формувати власні оцінки та судження про поточний стан ринку, про його розвиток, бути в курсі акцій не тільки «своїй» АЗС мережі і в підсумку приймати об'єктивне рішення про вибір АЗС і палива для заправки свого автомобіля.

На даний час в базу внесено інформацію про 5983 АЗС (66 мереж), на карту нанесено 5426 АЗС (є координати), з цінами відображаються близько 4300 АЗС (щоденний моніторинг).

Інформацію про свої ціни на АЗС надають такі компанії як: Лукойл, ТНК, ОККО, WOG, Shell, Укрнафта, ANP, Авіас, Паралель, SOCAR,  КЛО,  Vesta, ТатНафта та інші.

 
Маркетингові дослідження
Про підприємство
Інформаційні продукти