This version of the page http://lybidavto.ukravto.ua/ua/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-09-23. The original page over time could change.
Новини | Либідь-АВТО
Про компанію
BOSCH DIESEL SERVICE
Новини та акції
Автомобілі
  • CHEVROLET
  • ZAZ
  • CHERY
  • LADA
  • TATA
  • I-van
Сервіс та гарантія
Запчастини
Фінансові послуги
Контакти
  • Новини
  • акції
  • акції сервіс/запчастини
Головна → Новини
Новини
22.08.2016

УВАГА: ШАХРАЇ!

"Українська Автомобільна Корпорація" у зв'язку зі збільшенням кількості сигналів і повідомлень, які надходять за допомогою зворотнього зв'язку про те, чи не проводить "Українська Автомобільна Корпорація" розіграшу або лотереї, в якій головним призом є автомобіль одного з брендів, що офіційно представлені салонах, повідомляє, що ніяких акцій подібного роду, лотерей і розіграшів не проводиться.

докладніше
22.08.2016

Автомобілі ZAZ FORZA і ZAZ VIDA надійшли на службу в поліцію охорони!

Відносно недавно єдиний український автовиробник повного циклу, «Запорізький Автомобілебудівний Завод», в рамках «Столичного АвтоШОУ» презентував модифікації ZAZ FORZA і ZAZ VIDA, адаптовані для служби в регіональному підрозділі поліції охорони в Київській області. Автомобілі, їх експлуатаційні характеристики, і найголовніше, ціна були гідно оцінені правоохоронними органами. Тому з сьогоднішнього дня на службу з охорони правопорядку в Київському регіоні заступає 18 нових автомобілів бренду ZAZ: 15 автомобілів ZAZ FORZA та 3 автомобілі ZAZ VIDA.

докладніше
17.08.2016

У кіно разом з Chevrolet: пройди тест-драйв і вигравай квитки!

Офіційний дистриб'ютор автомобілів Chevrolet в Україні, компанія «Дженерал Авто Груп», що входить до складу Корпорації УкрАВТО, пропонує скористатися чудовою можливістю і поєднати приємне з ... приємним:-)

докладніше
17.08.2016

СПРОСТУВАННЯ ІНФОРМАЦІЇ СТОСОВНО РЕЗУЛЬТАТІВ ТЕНДЕРУ НА ОБСЛУГОВУВАННЯ TOYOTA PRIUS

Днями, представниками ряду ЗМІ, які претендують на об’єктивність і незаангажованість в подачі інформації, були опубліковано журналістське «розслідування» стосовно тендеру на технічне обслуговування автомобільного парку TOYOTA PRIUS, що перебувають на службі в Національній Поліції. Маніпулюючи вихідними даними та не провівши детального аналізу тендерних пропозицій, ряд ЗМІ подали інформацію, зміст якої вводить в оману громадськість та має формат цілеспрямованої дискредитації окремих учасників вищезгаданого тендеру.

докладніше
29.07.2016

Власний автомобіль? З ZAZ все реально!

На весь модельний ряд ZAZ діє спеціальна програма, яка дозволяє купити новий автомобіль ZAZ на справді вигідних умовах, всього за 37 гривень на день!

докладніше