This version of the page http://about.osnova.tv/page/Osnova_bonus (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-09-23. The original page over time could change.
Основа бонус - Кабельний оператор ОСНОВА™

Що являє собою «ОСНОВА - БОНУС»?

«ОСНОВА - БОНУС» - це програма для абонентів, які бажають отримати винагороду за те, що вони надають перевагу послугам кабельного оператора ОСНОВА™, та залишаються його постійними клієнтами.

«ОСНОВА - БОНУС» дає можливість купувати послуги компанії в інтерактивному Магазині, брати участь в Aукціонах і Розіграшах призів та сувенірів.

Реєстрація

На персональному сайті Абонента (stat.osnova.tv) в «Особистому кабінеті» зареєструватися в програмі лояльності «ОСНОВА - БОНУС».

Бонуси

Всім абонентам, які користуються послугою доступу до мережі Інтернет або послугою «Інтернет+ТБ», нараховуються бонусні бали. Кожен бонус, накопичений на Вашому рахунку - це частина реального виграшу.

Обмін бонусів

Бонуси можна обмінювати в ході проведення інтерактивних Розіграшів, Аукціонів, купувати подарунки або послуги компанії в інтерактивному Магазині.

Який порядок нарахування бонусів?
Нарахування бонусів здійснюється за умови внесення плати за послуги компанії із розрахунку 1 гривня - 1 бонус.
Деталі та умови акції тут.

↑  ↑  ↑