This version of the page http://omp.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-09-14. The original page over time could change.
Юридична фірма, юридична компанія, юридична компанія ОМП, юридични практики :: Юридична фірма "ОМП"
Право цінних паперів
Банківське та фінансове право
Нерухомість, будівництво
Злиття та поглинання (M&A)
Корпоративні послуги та трудове право
Міжнародне та українське податкове планування
Фармацевтичне та медичне право
Право інтелектуальної власності
Правове регулювання агробізнесу
Правовий захист іноземних інвестицій
Правовий захист бізнесу
Земельне право
Досудове та судове врегулювання спорів
Правовий супровід угод на ринках капіталів
Міжнародна торгівля, право СОТ
Альтернативна енергетика
Міграційне право
Сімейне право
Охорона праці
Правовий супровід податкових перевірок

Юридична фірма "ОМП", заснована у 2007 році, є однією з  провідних компаній, що найбільш динамічно  розвивається на ринку юридичних  послуг України. На сьогодні фірму представляють 45 кваліфікованих юристів, що мають  глибокі професійні знання та значний  досвід роботи на українському ринку.

Юридична фірма "ОМП" спеціалізується на комплексному обслуговуванні інвестиційних проектів, а також на юридичному супроводі бізнесу та об'єктів, придбаних внаслідок інвестиційних рішень наших клієнтів.

Ми надаємо послуги в усіх країнах регіону СНД за системою «Єдиного вікна». Надіславши завдання нам, Ви отримаєте  з нашою допомогою кваліфіковану юридичну консультацію в інших країнах без зайвих витрат дорогоцінного часу. 

Незалежно від того хто виступає замовником - невелике приватне підприємство або міжнародний інвестиційний фонд, ми намагаємося будувати стабільні довірчі стосунки, уважно і своєчасно реагуючи на запити клієнта. Саме тому все більше компаній звертаються до фахівців Юридичної фірми "ОМП", внаслідок чого наша фірма успішно розвивається в умовах зростаючої конкуренції на ринку юридичних послуг.

Ми завжди прагнемо знайти оптимальне рішення, що поєднує питання юридичного захисту з розумінням економічних цілей, які переслідує клієнт. Ми уважно вивчаємо специфіку бізнесу і прислухаємося до побажань клієнта, усвідомлюючи, що розрив між юридичною і економічною складовими не сприятиме розвитку його проектів.

Ми усвідомлюємо те, що принцип комплексності при рішенні завдань клієнтів не дозволяє нам бути вузькопрофільними фахівцями. Тому сфера професійних інтересів нашої фірми постійно розширюється і охоплює, зокрема, такі досить специфічні на сьогодні галузі правових знань, як оподаткування, бухгалтерський облік, антимонопольне регулювання, право інтелектуальної власності, фінансові і фондові ринки та інше.

Практичні рішення та реалістична оцінка ризиків - те, чим ми відомі і завдяки чому нас вибирають на ринку юридичних послуг України.


Новини:

14.09.2016

Межі ризику. Секрети безпечного агробізнесу в Україні.

13.07.2016

Команда практики з досудового та судового врегулювання спорів ЮФ «ОМП»  успішно захистила  інтереси Клієнта в двох справах,  які розглядалися  Міжнародним комерційним арбітражним судом при Торгово-промисловій палаті України

07.07.2016

Dealing in Drugs 2016: A Bumpy Road Ahead

Анонси семінарів:

11.10.2016 - 12.10.2016

ЗЕМЕЛЬНІ ВІДНОСИНИ в 2016! ОРЕНДА ЗЕМЛІ. Нові Закони - нові правила!

06.10.2016

АГРОІНСАЙДЕРИ. Практика та юридичні аспекти ведення агробізнесу. Досвід з усіх регіонів України.

Публікації:

23.06.2016: Мартинів Андріанна |10 кроків до сімейного фермерського господарства

14.06.2016: Мозгова Наталія |СУМІЩЕННЯ ПОСАД ТА ВИКОНАННЯ ОБОВ’ЯЗКІВ ВІДСУТНЬОГО ПРАЦІВНИКА У ФАРМАЦЕВТИЧНІЙ КОМПАНІЇ




Важливо:


Адреса:

01033, м. Київ, вул. Тарасівська, 9
Тел:     +38 044 391 30 01
Факс:  +38 044 391 30 02
E-mail:  office@omp.com.ua