This version of the page http://odessa.link.ua/ukr/price/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-09-13. The original page over time could change.
Прайс на пріоритетне розміщення інформації | Весь Київ на Link.ua
Щастя, мабуть, полягає в дозвіллі (Аристотель)

Не знаєте, чим зайняти вільний вечір або вам набрид колір улюбленого дивана перед телевізором? Знайдіть розвагу до душі на Link.ua! Тут представлена вся інформація щодо культурного, спортивного, розважального, кулінарного та нічного життя столиці. Крім цього, база Link.ua містить корисну інформацію про відділення банків і банкоматів, навчання, працевлаштування тощо. Шукати інформацію можна по каталогу, формі пошуку або алфавітом.

УКР РУС

Головна » Розміщення реклами на порталі Link.ua
Пошук:


Розміщення реклами на порталі Link.ua



Link.ua – це портал про ділове та культурне життя Києва. Головна мета порталу - допомогти киянам і гостям столиці у пошуку потрібної інформації: будь то ресторан або готель, хімчистка або відділення банку, більярдна або сауна.

Аудиторію порталу Link.ua неможливо класифікувати за віком або статтю - із-за величезної кількості інформації щодо різноманітних закладів Києва портал затребуваний серед всіх категорій і вікових груп.

На поточний момент в базі сайту знаходиться понад 15 000 компаній різних галузей, ведеться масштабна рекламна підтримка порталу на інших сайтах, в банерних системах і пошукових системах.

Ми пропонуємо 4 базових варіанти розміщення вашої реклами на Link.ua:

Назва* Термін розміщення Вартість за квартал**
Розміщення компанії на перших місцях у тематичній підрубриці каталогу 3 місяці 490 грн
Розміщення в блоці «Допоможемо вибрати» (головна сторінка порталу) 3 місяці 350 грн
Розміщення в блоці «Допоможемо вибрати» (головна сторінка однієї тематичної рубрики) 3 місяці 300 грн
Розміщення компанії в блоці "Спонсор рубрики" 3 місяці 950 грн

* Кожен з видів реклами включає розміщення логотипу вашої компанії
** Ціни вказані з урахуванням ПДВ


Розташування блоку «Допоможемо вибрати» на Link.ua:






Банерна реклама на Link.ua



Банерна реклама дозволить створити імідж вашої компанії для відвідувача. Портал Link.ua не має ядра аудиторії - кожен день ресурс відвідують нові люди. А це означає, що ваш банер побачить величезна кількість жителів і гостей Києва.

Назва Термін розміщення Вартість*
Банер 240x350 на всіх сторінках однієї тематичної підрубрики 1 тиждень 500 грн
Банер 620х90 на головній сторінці порталу 1 тиждень 250 грн
Банер 730х90 на всіх сторінках однієї тематичної підрубрики 1 тиждень 500 грн

* Ціни вказані з урахуванням ПДВ

Розташування банерів на Link.ua:



Основні позиції прайсу Link.ua:

→ VIP-розміщення
→ Банерна реклама

Телефони та пошта:

Відділ продажів
(044) 247-1909, info@link.ua
Загальні запитання
(044) 247-1909, info@link.ua

Адреса:

01013, м. Київ,
вул. Промислова, 1



Основні проекти холдингу:



Портал Jobs.ua є одним з лідерів ринку працевлаштування в українському інтернеті. За рахунок комплексного охоплення питання пошуку роботи, якості і зручності, портал постійно затребуваний серед різних категорій користувачів.


Проект орієнтований суто на активних шукачів, які вважають за краще шукати роботу з комфортом і в мінімальні терміни. Основними перевагами роботи з проектом Vakansii.ua є відсутність реклами та зручний перегляд вакансій.


Resume.ua - це проект, повністю присвячений пошуку резюме і підбору персоналу у всіх містах України. Проста і інтуїтивно зрозуміла навігація, ненав'язливий дизайн роблять роботу на сайті приємною і комфортною.


Портал про освіту в Україні, на якому є абсолютно вся інформація з навчання, яка може знадобитися людині при пошуку місця навчання. Всі навчальні заклади доповнені коментарями відвідувачів


На порталі Training.ua розміщені відкриті тренінги, семінари та конференції. Всі програми додають тренінгові компанії - організатори, що гарантує актуальність і постійну свіжість інформації



Робота в Києві
Вакансії провідних компаній Києва, більш ніж 14000 вакансій

Link.ua
  



Київ | Одеса | Донецьк | Харків | Крим | Тварини | Статті та поради | Оголошення | Новини | Контактна інформація | Реклама на сайті | Карта сайту | Про нас


2009-2016 © Весь Київ на Link.ua
При використанні матеріалів порталу Link.ua гіперпосилання на сайт обов'язкове. Угода конфіденційності
Адміністрація порталу може не розділяти точку зору авторів матеріалів і не несе відповідальності за розміщувану користувачами і компаніями інформацію.