This version of the page http://ak.ukravto.ua/ua/about (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-09-09. The original page over time could change.
Про компанію | Автоцентр на Кільцевій
Про компанію
Новини та акції
Автомобілі
  • CHEVROLET
  • ZAZ
  • CHERY
Сервіс та гарантія
Запчастини
Фінансові послуги
Контакти
  • ЗАЗ
  • Opel
  • Chevrolet
  • Юридична інформація
Головна → Про компанію

Про компанію

  ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»

 на автомобільному ринку понад 20 років.

Організація надає послуги з продажу та автосервісного обслуговування автомобілів та є одним з лідерів сервісного обслуговування автомобілів ЗАЗ, Chevrolet в Києві та Київській області.


 
Підприємство має 2 сучасних авто комплекси, розташовані біля транспортної магістралі м. Києва – Кільцевої дороги (поворот на м. Вишневе).

Автомобілі:

 

ЗАЗ

Сенс, Ланос, Форца, Віда, ЛаносПікап)

Chevrolet

(Авео, Круз, Малібу, Трекер, Каптива, Орландо, Нива)

 

Ви маєте можливість здійснити вибір комплектації обраної моделі та кольору зі складу підприємства.

 

У сучасних просторих автосалонах відвідувачі можуть отримати інформацію про автомобілі, отримати кваліфіковану консультацію і пораду, а також оформити замовлення.

З метою задоволення вимог покупців на підприємстві діють різні форми продажу автомобілів: під замовлення, в кредит, лізинг. Купівля авто за схемою Трейд-Ін (зручно, швидко і вигідно змінити старе авто на нове, яке Вам до душі)

"Автоцентр на Кільцевій" співпрацює з провідними банками, які надають кредити для покупки автомобілів. Кожен день умови кредитування вдосконалюються і стають все більш вигідними. Представники банків працюють у наших салонах, завдяки чому процедура отримання кредиту максимально спрощена.

Відвідайте наші автосалони і Ви переконаєтесь, що автомобілі, які ми пропонуємо, вдало поєднують ціну і якість, а наші співробітники нададуть Вам комплекс послуг, щоб покупка для Вас була більш зручною і приємною.

2 технічних сервісних центри до послуг власників автомобілів ЗАЗ, Лада, Chevrolet . Вони оснащені сучасним обладнанням (СТО на 26 постів: ЗАЗ, Лада, 10 постів: Chevrolet), в яких досвідчені спеціалісти зможуть надати кваліфіковану допомогу. а також до Ваших послуг ділянки рихтування та фарбування, оснащені сучасним обладнанням.

2 автомагазини запчастин з широким асортиментом також до послуг покупців, розташовані на території авто комплексу.
Автомагазини, забезпечені запчастинами для автомобілів ЗАЗ, Лада, Chevrolet в асортименті.