This version of the page http://mvs.gov.ua/ua/pages/220_Vakansii.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-09-06. The original page over time could change.
Вакансії
06.09.2016 Сторінка міністра
UARUEN
офіційний веб-сайт працює в тестовому режимі Міністерство
внутрішніх справ України 01601, м. Київ, вул. Академіка Богомольця, 10
Телефони
з по
Пошук по сайту

Міністерство внутрішніх справ України

Автоматична інформаційно-довідкова служба МВС України:
(044) 256-0333

Факс МВС України:
(044)256-16-33

Телефон для інформаційних запитів ЗМІ

Телефон: (044) 256-11-36

Телефон "Довіри" Управління у справах участників АТО

(044) 256-17-20
вівторок та четвер
(крім державних свят)
з 10:00 до 12:00
та з 15:00 до 17:00
ГУМВС України в Київській області
Київ
Лвів
Луцьк
Рівне
Ужгород
Івано-Франківськ
Тернопіль
Чернівці
Хмельницький
Житомир
Вінниця
Чернігів
Черкаси
Суми
Полтава
Харків
Кіровоград
Дніпропетровськ
Луганськ
Донецьк
Запоріжжя
Херсон
Миколаїв
Одеса
Сімферополь
Київська областьЛьвівська областьВолинська областьРівненська областьЗакарпатська область
Івано-Франківська областьТернопільська областьЧернівецька областьХмельницька областьЖитомирська область
Вінницька областьЧернігівська областьЧеркаська областьСумська областьПолтавська область
Харківська областьКіровоградська областьДніпропетровська областьЛуганська областьДонецька область
Запорізька областьХерсонська областьМиколаївська областьОдеська областьАР Крим область

Вакансії

  • Міністерство внутрішніх справ України оголошує конкурс на зайняття в Департаменті персоналу, організації освітньої та наукової діяльності вакантних посад державних службовців категорій «Б» та «В»

    ОГОЛОШЕННЯ

     

    Міністерство внутрішніх справ України оголошує конкурс на зайняття в Департаменті персоналу, організації освітньої та наукової діяльності вакантних посад державних службовців категорій «Б» та «В», а саме:

    1) заступника начальника управління моніторингу та інформаційно-аналітичної роботи – начальника відділу інформаційно – аналітичної роботи Департаменту персоналу, організації освітньої та наукової діяльності;

    УМОВИ - ЗАВАНТАЖИТИ

     

    2) головного спеціаліста відділу комплектування керівного складу територіальних органів, вищих навчальних закладів МВС, військових формувань та інших центральних органів виконавчої влади управління роботи з персоналом Департаменту персоналу, організації освітньої та наукової діяльності (2 вакантні посади);

    УМОВИ – ЗАВАНТАЖИТИ

     

    3) головного спеціаліста відділу соціально-трудових відносин та нагород Департаменту персоналу, організації освітньої та наукової діяльності;

    УМОВИ - ЗАВАНТАЖИТИ

     

    4) головного спеціаліста відділу координації соціальних та пенсійних питань Департаменту персоналу, організації освітньої та наукової діяльності;

    УМОВИ - ЗАВАНТАЖИТИ

     

    5) головного спеціаліста відділу професійної підготовки управління професійної освіти та науки Департаменту персоналу, організації освітньої та наукової діяльності.

    УМОВИ - ЗАВАНТАЖИТИ

     

     

    детальніше
  • У Міністерстві внутрішніх справ проведено конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців Департаменту аналітичної роботита організації управління

    За результатами розгляду поданих кандидатами документів, письмового іспиту та співбесіди конкурсною комісією прийнято рішення рекомендувати на зайняття вакантних посад наступних кандидатів:

    Баранюка Сергія Андрійовича   на посаду головного спеціаліста відділу аналізу поточної безпекової ситуації управління аналізу та прогнозування;

    Зражевську Оксану Вікторівну на посаду спеціаліста ІІ категорії сектору документального забезпечення.

    Рішенням конкурсної комісії рекомендовано зарахувати до кадрового резерву МВС на заміщення посади головного спеціаліста наступних кандидатів:

    Перегняка Костянтина Дмитровича;

    Данилюка Олега Олексійовича;

    Сердюк Катерину Олександрівну;

    Брижика Валерія Олексійовича.

    детальніше
  • Проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців Департаменту інформаційних технологій МВС України

    Міністерство внутрішніх справ України оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця, головного спеціаліста відділу супроводження НАІС управління інформаційного забезпечення Департаменту інформаційних технологій.

    Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи за фахом на державній службі на посаді спеціаліста не менше 3 років або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 5 років. Відповідні знання в правоохоронній сфері, інженерія, вільне володіння комп'ютерною технікою.

    Кандидати подають документи, які визначені постановою Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 року № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», особисто протягом ЗО днів з дня опублікування оголошення за адресою: 01601, м. Київ вул. Академіка Богомольця, 10 (приймальна громадян), у робочі дні з 15 до 16 години.

    Інформаїіію щодо умов проведення конкурсу можна отримати за тел. 254-76-23 (внутрішній 76-23) та 254-73-32 (внутрішній 73-32)

    детальніше
  • Перелік законодавчих актів та нормативних документів з перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців Департаменту аналітичної роботи та організації управління

    Міністерство внутрішніх справ України розміщує перелік законодавчих актів та нормативних документів з перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців Департаменту аналітичної роботи та організації управління МВС України.
    
    ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ
    
    1.  Конституція України
    http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/254к/96-вр
    2. Закон України «Про державну службу»
    http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/3723-12
    3. Закон України «Про запобігання корупції»
    http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/1700-18
    4. Закон України «Про статус народного депутата України»
    http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/2790-12
    5. Закон України «Про комітети Верховної Ради України»
    http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/116/95-вр
    6. Закон України «Про Центральні органи виконавчої влади»
    http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/3166-17
    7.  Закон України «Про Національну поліцію України»
    http://zakon0.rada.gov.ua/laws/show/580-19
    8.  Закон України «Про доступ до публічної інформації»
    http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/2939-17
    9.  Закон України «Про звернення громадян»
    http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/393/96-вр
    10.  Кодекс цивільного захисту України
    http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/5403-17
    11. Постанова Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2015 р. № 878 «Про затвердження Положення про Міністерство внутрішніх справ України»
    http://www.kmu.gov.ua/control/uk/cardnpd?docid=248608057
    12. Постанова Кабінету Міністрів України від 30.11.2011 № 1242 «Про затвердження Типової інструкції з діловодства у центральних органах виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевих органах виконавчої влади»
    http://zakon0.rada.gov.ua/laws/show/1242-2011-п
    13. Постанова Кабінету Міністрів України від 11.02.2016 № 65 «Про затвердження Правил етичної поведінки державних службовців»
    http://www.kmu.gov.ua/control/uk/cardnpd?docid=248839311
    14. Положення про порядок розгляду запитів та звернень народних депутатів України в Міністерстві внутрішніх справ України (затверджене наказом МВС від 28.03.2012  № 254, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 09.04.20120 за № 513/20826)
    http://zakon0.rada.gov.ua/laws/show/z0513-12

     

    Інформацію щодо умов проведення конкурсу можливо отримати за телефоном 254-76-24 (внутрішній 76-24)

     

    детальніше
  • Проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців Департаменту інформаційних технологій МВС України

    Міністерство внутрішніх справ України оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця, провідного спеціаліста відділу розробки інформаційних систем управління інформаційного забезпечення Департаменту інформаційних технологій.

    Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи за фахом на державній службі на посаді спеціаліста не менше З років або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 5 років. Відповідні знання в правоохоронній сфері, інженерія, вільне володіння комп'ютерною технікою.

    Кандидати подають документи, які визначені постановою Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 року № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», особисто протягом ЗО днів з дня опублікування оголошення за адресою: 01601, м. Київ вул. Академіка Богомольця, 10 (приймальна громадян), у робочі дні з 15 до 16 години.

    Інформацію щодо умов проведення конкурсу можна отримати за тел. 254-76-23 (внутрішній 76-23) та 254-73-32 (внутрішній 73-32)

    детальніше