This version of the page http://www.konotop.info/support-science/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-09-06. The original page over time could change.
Підтримка українських науковців | Громадська ініціатива "Розвиток" м. Конотоп

Громадська ініціатива “Розвиток” разом з  ГО “Агент” долучились до підтримки наукових відкриттів та розробок малої академії наук(МАН) м. Олександрія, Кіровоградська область.

Робота МАН спрямована на те, щоб Україна стала сильною, процвітаючою країною. Люди жили гідно, рівень доходів дозволяв вести вільне, цивілізоване життя.

По-перше, здобути енергетичну незалежність. Альтернативні джерела електроенергії, альтернативні джерела теплової енергії, це початок шляху. Модернізація будинків в плані теплоізоляції, утеплення фасадів, зменшення втрат тепла – ось одна з умов зниження споживання енергоносіїв, в першу чергу природного газу. 

Швидке, надійне і недороге рішення проблеми теплоізоляції приміщень – це покриття спеціальної термоізоляційної фарбою. Максимально швидко і ефективно пофарбувати / утеплити багатоповерховий будинок можна за допомогою мультикоптеру або вручну по відеокеруванню, або в автоматичному режимі.

Енергетична незалежність регіону – є основа автономності та основа розвитку промисловості.

З розвитком техніки і новітніх технологій, відкривається достатньо нових можливостей для забезпечення енергією як тепловою, так і електричною енергією регіону. При цьому використовуються виключно внутрішні ресурси, використовується праця місцевих фахівців, робітників. Для реалізації всіх цих проектів потрібне фінансування.

Громадська ініціатива “Розвиток”  та  ГО “Агент”  використовує всі наявні ресурси і можливості для надання фахової підтримки в області інформаційних технологій та розповсюдження інформації про користь  від таких наукових відкриттів, а також займаємось пошуком фінансування для цих проектів. Якщо у Вас є бажання чимось допомогти чи підтримати проект можете перейти на сам сайт http://www.novator.info/ проекту МАН і поширити його серед друзів та знайомих, а також профінансувати при можливості.

 

Один з проектів учня МАН м. Олександрії:

Група проекту МАН у фб https://www.facebook.com/novator.info
Група проекту МАН Вконтакте https://vk.com/novator_info

Напишіть відгук Скасувати відповідь

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>