ПІДРОЗДІЛ З РОЗРОБКИ ЕКСКЛЮЗИВНИХ АВТОМОБІЛІВ Новий рівень розкоші, потужності та ефективності для створення унікальних автомобілів Land Rover

RANGE ROVER SPORT SVR

Ця новинка у лінійці базується на високих характеристиках моделі Range Rover Sport і представляє потужний позашляховик, що має більш обтічну та привабливу зовнішність. Дизайнери створили рельєфний кузов з широкою посадкою, що чудово доповнюється підвищеною потужністю та керованістю.

RANGE ROVER SPORT SVR

Модель SVR розроблена на основі технології повністю алюмінієвої несучої конструкції кузова з витривалими та міцними елементами, а легковагова архітектура автомобіля сприяє збільшенню потужності. Цей впевнений та зібраний автомобіль просто прагне руху вперед.

/

RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY BLACK

Неперевершене поєднання розкоші, унікального дизайну та високої прохідності.

РОЗКІШНИЙ САЛОН АВТОМОБІЛЯ RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY BLACK

Відмінний дизайн виконаний з найвищою увагою до деталей, що сприяють комфорту й індивідуальності автомобіля. Версія представницького класу обладнується центральною консоллю між сидіннями на другому ряді, що має охолоджувач і висувні столики з електроприводом. Накладки на пороги з підсвічуванням можна персоналізувати, а шкіряні сидіння з тисненням Autobiography відрізняють автомобіль від інших.

/

ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР ПІДРОЗДІЛУ З РОЗРОБКИ ЕКСКЛЮЗИВНИХ АВТОМОБІЛІВ

Підрозділ з розробки ексклюзивних автомобілів розміщується у новій будівлі вартістю 20 мільйонів фунтів і пропонує персоналізацію за бажанням клієнта, одиничні моделі, особливе лакофарбове покриття й автомобілі з вищими технічними характеристиками, що демонструють найкращі розробки компанії Land Rover, такі як високопотужні похідні моделі, вишукані та розкішні вироби та обмежені колекційні випуски.

/
  • ЗНАЙТИ ДИЛЕРА

    Знайдіть найближчого до вас офіційного дилера Land Rover

  • ЗАМОВИТИ БРОШУРУ

    Перегляньте та завантажте останні версії брошур Land Rover

  • ЗАМОВИТИ ТЕСТ-ДРАЙВ

    Зареєструйтесь на проведення тест-драйву обраного вами автомобіля Land Rover

  • ПІДПИСАТИСЯ НА НОВИНИ

    Щоб бути в курсі останніх новин та акцій від Land Rover, підпишіться на наші новини

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070