This version of the page http://www.uapp.org/news_partners.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-09-02. The original page over time could change.
Новини партнерів / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Новини партнерів

  • 29 серпня 2016П’ять регіональних видань обрано для участі в проекті ОБСЄ в рамках підтримки реформи державних та комунальних медіа

    П’ять українських газет було обрано 23 серпня 2016 року для надання допомоги в процесії їхнього перетворення із видань, що фінансуються органами влади, на незалежні ЗМІ, подібна допомога надаватиметься в рамках проекту, що виконується Координатором проектів ОБСЄ в Україні на запит Державного комітету з питань телебачення та радіомовлення.


    Докладнiше
  • 26 серпня 2016Тренінг в Дніпрі "Особливості перших місцевих виборів в об’єднаних територіальних громадах в рамках децентралізації влади в Україні"

    Координатор проектів ОБСЄ в Україні запрошує Вас взяти участь у регіональному тренінгу «Особливості перших місцевих виборів в об’єднаних територіальних громадах в рамках децентралізації влади в Україні» для журналістів ЗМІ Дніпропетровської області, який відбудеться 07 вересня 2016 року у м. Дніпро.


    Докладнiше
  • 26 серпня 2016Тренінг в Запоріжжі "Особливості перших місцевих виборів в об’єднаних територіальних громадах в рамках децентралізації влади в Україні"

    Координатор проектів ОБСЄ в Україні запрошує Вас взяти участь у регіональному тренінгу «Особливості перших місцевих виборів в об’єднаних територіальних громадах в рамках децентралізації влади в Україні» для журналістів ЗМІ Запорізької області, який відбудеться 06 вересня 2016 року у м. Запоріжжя. 

    Докладнiше
  • 4 липня 2016тренінг для ЗМІ з питань фінансуванню політичних партій в Україні

    До уваги журналістів: 8 липня у Києві пройде тренінг для ЗМІ з питань фінансуванню політичних партій в Україні.


    Докладнiше
  • 16 червня 2016АУП запрошує журналістів західних областей України на тренінги зі стандартів журналістики, судової реформи, адміністративної реформи та децентралізації

    Протягом липня 2016 року Академія української преси за підтримки Фонду Фрідріха Науманна за Свободу проведе три дводенні тренінги для журналістів західних областей, що відбудутьсяу Львові. Мета тренінгів – підвищити якість журналістських матеріалів із висвітлення конфліктів, питань ВПО, судової та адміністративної реформ.


    Докладнiше
  • 15 червня 2016Конкурс серед медіа для участі у Програмі малих грантів – набір відкрито!

    Міжнародна організація «Internews» та ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки Уряду Канади оголошують набір на I хвилю Програми малих грантів на створення медіа-матеріалів про життя осіб і громад, на які вплинув конфлікт на сході України.


    Докладнiше
  • 8 червня 2016ОГОЛОШЕНО КОНКУРС «РЕПОРТЕРИ НАДІЇ В УКРАЇНІ»

    8 червня в Україні оголошується V Всеукраїнський конкурс «Репортери надії в Україні»!


    Докладнiше
  • 24 травня 2016НОВИЙ КОНКУРС: Підтримка регіональних ЗМІ, медіа організацій та незалежних блогерів на Сході України

    Фонд розвитку ЗМІ Посольства США запрошує незалежні засоби масової інформації та українські громадські медіа організації з Луганської, Донецької, Харківської, Запорізької, Дніпропетровської областей взяти участь у відкритому конкурсі проектів.  Мета конкурсу – надати можливість регіональним ЗМІ, особливо тим, що межують із зоною конфлікту, більш повно висвітлювати події в зоні АТО та Україні, сприяти втіленню реформ на місцевому рівні, поширювати мирну риторику та сприяти реінтеграції переміщених осіб і учасників АТО. 


    Докладнiше
  • 13 травня 2016Семінар “Цифрова журналістика: між політикою і пропагандою”

    Запрошуємо журналістів, блогерів та працівників сфери медіа взяти участь у 5-денному семінарі“Цифрова журналістика: між політикою і пропагандою”, який відбуватиметься з 29 червня по 3 липня 2016 року в м. Києві. 


    Докладнiше
  • 13 травня 2016Запрошуємо на ДМФ-2016!

    10-11 червня у Маріуполі відбудеться другий Донбас Медіа Форум. Темою цьогорічної зустрічі регіональних журналістів Донеччини та Луганщини буде «Журналістика в кризових регіонах під час змін».


    Докладнiше
  • 29 квітня 2016Заохочуємо видавців скористатися моментом та акціями від «Укрпошти» для проведення передплати на 2 півріччя

    Українська Асоціація Видавців (УАВПП, нова назва - Українська Асоціація Медіа Бізнесу) звертає увагу видавців та редакторів на запропоновані «Укрпоштою» акції, спрямовані на збільшення передплати на 2 півріччя 2016 року.


    Докладнiше
  • 26 квітня 2016Звернення з нагоди Міжнародного дня інтелектуальної власності

    Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП, нова назва - Українська Асоціація Медіа Бізнесу) отримала та поширює Заяву Президента Американської торговельної палати в Україні Андрія ГУндера з нагоди Міжнародного дня інтелектуальної власності, який святкується сьогодні, 26 квітня. (Текст Заяви - нижче).


     

    Докладнiше