Перейти до вмісту

Об’єктиви майбутнього від Sony

Стандарти об’єктивів змінюються

Удосконалення технічних характеристик камери та виразні творчі ідеали вимагають нового підходу до технологій об’єктива. Об’єктиви мають еволюціонувати, аби залишатися на крок попереду.

Із чіткою уявою про фотоапарати майбутнього Sony змінюють підхід до створення об’єктивів.

Лідер інновацій візуалізації нарешті поєднав високу розподільчу здатність та вражаючий ефект "боке".

Нові стандарти об’єктивів

Висока розподільча здатність та вражаючий ефект "боке" поєднуються в одному об’єктиві, надаючи нових творчих можливостей для створення зображень та для художніх експериментів.

Новий рівень розподільчої здатності

Для майбутнього у високій розподільчій здатності

Розподільча здатність звільняє деталі, з яких складається сутність краси. Ці надзвичайні об’єктиви ще довго забезпечуватимуть захоплюючу чіткість деталей у майбутньому.

Розподільча здатність, швидша за еволюцію

Які існують вимоги до змінних об’єктивів, що залишатимуться актуальними за умов постійної еволюції технічних характеристик корпусу фотоапарата? Як компанія, що здебільшого керує цією еволюцією, Sony має відповідь на це питання. 

Істина – в деталях

Найвищі стандарти дизайну забезпечують дивовижну якість деталей та текстури. Графіки частотно-контрастних характеристик підказують, що ми серйозно ставимося до розподільчої здатності. А зображення це доводять.

*Зображення з[1]Високою контрастністю та [2]Низькою контрастністю симульовано.

Новий погляд на "боке"

Втілюйте своє бачення у життя

Виходячи за кордони звичайного до світу візуальної магії, об’єктив ХА закарбовує істину та красу в кожному зображенні завдяки точності, що дорівнює 0,01 мікрона, в нових (вкрай асферичних) елементах.

Висока точність поверхні покращує ефект "боке"

Асферичні об’єктиви виготовити набагато складніше, ніж прості сферичні. Елементи об’єктива ХА досягають надзвичайної точності, що усуває оптичні недоліки, аби створити найдивовижніший ефект "боке", який ви коли-небудь бачили.

[1-1] Поверхня звичайного асферичного об’єктива [1-2] Небажаний ефект "боке" [2-1] Поверхня (надзвичайно асферичного) об’єктива XA [2-2] Чудовий ефект "боке"

Баланс – це ключ

Оптика, що з самого початку була створена, аби забезпечувати відмінний ефект "боке", разом із індивідуальним калібруванням кожного об’єктива, дозволяє без перешкод переходити від надзвичайної чіткості до розкішно м’якого "боке".

 [2] Дизайн вдосконалено для створення чудового "боке" без [1] небажаних ефектів

Прогресивні технології створюють ефект "боке"

Прогресивна технологія комп’ютерного моделювання використовується, щоб створити неперевершений ефект "боке" за допомогою оптики і досягти розкішного м’якого фонового ефекту "боке", не викривляючи ліній чи країв.

Професійний контроль та управління

Більше, ніж просто вражаючі зображення

Кожен аспект об’єктивів серії G Master удосконалено, щоб вони повністю відповідали професійним вимогам на зйомках у студії та надворі. Неперевершені технічні характеристики зображень супроводжуються надзвичайною швидкістю, ефективністю та надійністю.

Удосконалені приводи покращують фокус

Провідна у галузі технологія приводу означає швидше і точніше фокусування в ручному або автоматичному режимі. Бездоганна точність фокусування допомагає задіяти повний потенціал цих надзвичайних об’єктивів.

Бездоганне керування та надійність

Надійна структура, детальні елементи керування та вологостійкий і пилонепроникний дизайн – це лише декілька особливостей, що забезпечують бездоганну роботу в будь-якій ситуації під час зйомки.