This version of the page http://zoo.kiev.ua/about/zoo-yunnaty/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-08-29. The original page over time could change.
ZOO-юннати

ZOO-юннати

Увага!

На даний час усi групи юннатiв вже сформованi.

Набiр учасникiв тимчасово призупинено.

Всього за 12 днів реєстрації на підготовчі зайняття до гуртку юннатів столичного зоопарку було сформовано 2 групи маленьких дослідників. Тому реєстрацію тимчасово припинено.

Ми вражені надзвичайною популярністю нашого гуртка та прикладаємо максимум зусиль, щоб знайомство дітей з життям зоопарку відбувалося надзвичайно цікаво та різноманітно.

В подальшому ми плануємо розширити навчальні групи, про що повідомимо додатково. Тож реєструйтеся в Листі очікування, слідкуйте за інформацією на сайті та на нашій сторінці в мережі Facebook.

Довідки за тел.: 044-277-47-69


ЛИСТ ОЧІКУВАННЯ

Ім`я*
Прізвище*
Вік*
В якому класі ти навчаєшься?*
Навчальний заклад (школа, гімназія, ліцей) – назва та адреса*
Район проживання*
Твій контактний телефон*
Чи утримуєш ти вдома тварин? (якщо так – яких)
Чи готовий ти приїздити на навчання у будній день (після 15:00)?*
Якби у тебе була можливість утримувати поряд з домом будь-яку тварину, за ким тиб хотів доглядати (годувати, прибирати, спостерігати)?*
ПІБ одного з батьків*
Контактний телефон батьків*
Контактний email

Короткий опис до програми занять групи гуртка юних натуралістів Київського зоопарку

Дана програма створена для набуття початкових знань з зоології у дітей, знайомства з тваринним світом, як з частиною повсякденного життя. У програмі передбачені теоретичні та практичні заняття.

Діти дізнаються про мету створення зоопарку, як такого, знайомляться з його внутрішньою структурою та особливостями функціонування. Наочно, на прикладі мешканців зоопарку, проводиться короткий огляд різноманіття тваринного світу та особливостей кожного виду.

В програмі передбачено одне заняття на тиждень (у вихідний день). Вступний курс передбачає два місяці навчання.

Після проходження курсу проводиться прийняття до постійно діючого гуртка юннатів Київського зоологічного парку.

Заняття з вивчення основної програми вже укомплектованими групами розпочнуться у січні 2016 року. Ця програма передбачає знайомство дітей із ссавцями, птахами, рептиліями, амфібіями, рибами та безхребетними з поясненням взаємозв’язків у тваринному світі та принципів, за якими живуть тварини. Також в програму входить дослідження особливостей поведінки різних видів та розглядається тема захворювань та лікування тварин.