This version of the page http://www.stb.ua/ua/host/pavel-kostitsyn/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-08-27. The original page over time could change.
Павло Костіцин | Телеканал СТБ Павло Костіцин | Телеканал СТБ

Павло Костіцин

Коментарі

Найзаплутаніші кримінальні та містичні історії, які, здавалося б, не можна розгадати, для Павла Костіцина і його команди екстрасенсів не проблема. Проекти «Битва екстрасенсів» та «Містичні історії з Павлом Костіциним» не знають кордонів, і вже котрий рік допомагають сотням людей знайти істину…

Коли Павлу було 12 років, він грав у театрі «Золотий ключик» у рідному місті Євпаторії. Тоді хлопчик і уявити не міг, що у свої 23 роки він переїде до Києва, де закінчить Театральний інститут імені Карпенка-Карого та почне всерйоз займатися журналістикою.

«Жартома, я завжди кажу, що моє життя в шоу-бізнесі, почалася з 12 років, у травні 1987 року. Але тоді я не замислювався про акторську кар’єру. Хотів бути машиністом електровоза або пілотом. Якби я не став телеведучим, обов’язково став би пілотом», – розповідає Павло .

З 1997 року впродовж чотирьох років він очолював інформаційний відділ, а з часом став програмним директором на «Нашому радіо», де проявив себе як відмінний керівник. Але Павло ніколи не стоїть на місці, він розвивається та самовдосконалюється. Так, з 2001 року на телеканалі «Інтер» він був художнім керівником, режисером-постановником, а з часом й ведучим програм «Перехрестя кохання» та «Кохання з першого погляду», підкоривши серця тисяч телеглядачів. Адже, напевно, на той час не було таких людей, які не оцінили харизматичного та перспективного ведучого, який допомагав з’єднати серця сотням закоханих пар.

«Робота телевізійного ведучого не тільки в Україні, а й скрізь – не цукор, – виливає душу Павло . – Те, що нам в 15 градусів морозу потрібно записувати програму на вулиці з моєю «шикарною зачіскою» – такі негаразди терпимо. А від чогось відмовлятися не доводиться, у мене ж є й вихідні, і відпустку. Я знав, на що йшов, і з чим пов’язана професія телеведучого, коли в 14-річному віці вирішив їм стати».

З 2005 по 2007 він знову з’явився на екрані в ролі ведучого програми «Ігри патріотів», а вже з жовтня 2007 року став ведучим проекту «Битва екстрасенсів» на телеканалі СТБ. У 2010 році Павло став вести «Містичні історії з Павлом Костіциним». З того часу і до сьогодні він успішно розслідує й розкриває найзагадковіші історії, а також визначає найсильнішого ясновидця сезонів. Подейкують, що відомий ведучий й сам володіє надприродними здібностями.

«У мене сильна інтуїція. Бачу віщі сни, фіксую, які з них збуваються. Знаю напевно, що став краще розбиратися в людях», – зізнається він.

';