This version of the page http://www.032.ua/list/21916 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-08-25. The original page over time could change.
Як протестувати нішу вашого майбутнього бізнесу на прибутковість - Інформація від компаній - 032.ua
Встановіть розширення «Новини Львова - 032.ua» для і читайте міські новини першими Встановити!
  • Сайт міста Львова /
  • Інформація від компаній /
  • Як протестувати нішу вашого майбутнього бізнесу на прибутковість

Як протестувати нішу вашого майбутнього бізнесу на прибутковість

16:0228.04.2016

Відразу скажу, що таким чином тестую нішу я сам і завжди допомагають всі поради, які наведу нижче.

Боязнь того, що не буде клієнтів

Це почуття притаманне кожному підприємцю і я стикався з таким не раз. Кожен раз, коли я запускав нову послугу, я боявся, пролетіти. Це нормально. Чи не нормально тільки в тому випадку, що, не перевіривши нішу, багато бізнесменів відмовляються від ідеї, спираючись тільки на припущення. Це більш ніж неправильно. Зі своїм страхом можна впоратися тільки перевіркою, по іншому ніяк. Зазвичай стріляє те, у що найменше вірять. Не знаю чому, але я часто це помічав. Нижче буде покроковий алгоритм, читаємо:)

Ви вибрали нішу?

Якщо так, то добре, якщо ні, то все ще попереду. Вибираємо те, що будете продавати і тестуєте, будуть чи не будуть купувати. Після того, як ви визначилися з товарами або послугами, які будете продавати, порахуйте маржу (націнку), подивіться на ціни і якість конкурентів і починайте тестувати. Головне порахувати рентабельність, щоб ваша націнка влаштовувала вас і ціни не були вище конкурентів на початковому етапі.

Як протестувати нішу безкоштовно

Безкоштовних методів небагато. Найефективніший на мій погляд і на моєму досвіді тільки один, якщо немає свого сайту відвідуваного або пабліку, або бази для розсилки. Це сайт Olx або інші дошки безкоштовних оголошень. Просто берете і складаєте якісне оголошення. Шукайте красиву картинку вашого товару, а краще декілька і розміщуєте повноцінне оголошення на сайті (сайтах). Залиште свій номер телефону і чекайте дзвінків.

Зауважте! Все це ви робите без куплених заздалегідь товарів. Тобто у вас ще немає товарів, які ви зібралися продавати, ви тільки знаєте де їх купити і скільки «заробите». Після того, як  пішли дзвінки ви дивитеся, задовольнили б вас продажі товару цим клієнтам, якщо дзвінків багато або вони просто є, значить можна замовляти товар і продавати.

Але тут починається інша боязнь чи недостатнє розуміння. Якщо вам будуть дзвонити, а у вас немає товару, що ж ви відповісте?) Тут все просто. Говоріть так ... «Вибачте, але все вже розпродано, тому що дуже гарна якість і привабливі ціни, наступне надходження буде через 2-3 тижні. Вас записати в чергу? »Якщо людина говорить так, то у вас вже є перший клієнт, якщо ні, нічого страшного, не всі готові чекати, за те ви вже знаєте, що клієнт є.

Трохи мотивації ... Мій товариш тестував нішу по хом'ячкам, поставив оголошення на  Olx за ціною вище, ніж у конкурентів і  все одно дзвонили) Ось так!

Як протестувати нішу не дорого, але ефективно

 

Тут знадобляться невеликі вкладення. Розповідаю як це зробити.

 

1. Замовляєте сторінку Landing Page або створення сайту.

2. Запускаєте контекстну рекламу в Яндекс Директ або Гугл АдВордса.

3. Чи чекаєте замовлення.

Схема проста і зрозуміла. Хороша сторінка працює на ура, а бути встановлена ​​дійсна контекстна реклама може обійтися зовсім не дорого. Яндекс Директ може почати працювати від 300 грн. для настройки 1 рекламної кампанії.

Що робити після тесту ніші

Якщо ви бачите, що замовлення пішли, просто беріть і замовляйте товари або починайте надавати послуги і все буде добре, ви вже не боячись можете вкладати бюджети в рекламу. Якщо дзвінків або заявок з сайту немає, то не турбуйтеся і шукайте що-небудь інше, на одному товарі чи послузі життя не закінчується :).

Висновок

Це все я беру з особистого досвіду і тестую нові ніші постійно до їх запуску. А якщо ви хочете знайти золоту жилу бізнесу тоді вам на курс «Як почати бізнес з нуля».  Також пропонують робити це, вам. Всім дякую за увагу. Якщо є питання, чекаю в коментарях!

Автор Олег Ковтало

Останні новини

Хотите увидеть Чернобыль своими глазами? Не проблема!

25 серпня 2016

Качество по доступной цене

25 серпня 2016

Сувенирная продукция — чудо куб

25 серпня 2016

Биметаллические радиаторы

25 серпня 2016

Телефон для бегуна - как выбрать?

25 серпня 2016

Кофемашина в офис – как выбрать?

25 серпня 2016

Как выбрать и установить камеры видеонаблюдения на даче?

25 серпня 2016

Стойкий и безопасный маникюр

24 серпня 2016

Путешествие в Львов: где остановиться в городе на пару дней?

24 серпня 2016

Кредит и временная прописка

23 серпня 2016

Экономия на ремонте смартфона – миф или реальность

23 серпня 2016

Кому можна дарувати ікону Андрія Первозданного

23 серпня 2016