This version of the page http://www.pepsico.ua/brands/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-08-22. The original page over time could change.
PepsiCo Бренди | PepsiCo Україна

PepsiCo

  1. Головна
  2. Про компанію
    1. Історія PepsiCo
    2. PepsiCo в Україні
    3. Місія та бачення компанії
    4. Цінності та філософія
    5. Наші лідери
    6. Кодекс поведінки
    7. Телефон довіри
    8. Контакти
  3. Відповідально до мети
    1. Результативність
    2. Підтримка талантів
    3. Навколишнє середовище та екологія
    4. Здоров'я людини
  4. Бренди
    1. Напої
    2. Соки
    3. Молочна продукція
    4. Снеки
    5. Дитяче харчування
  5. Медіа
    1. Прес-релізи
    2. Контакти для ЗМІ
  6. Кар'єра
    1. Чому варто працювати у PepsiCo
    2. Вакансії
Search PepsiCo
Поділитися:
Ще |

Головна » Бренди

  1. Бренди
    1. Напої
    2. Соки
    3. Молочна продукція
    4. Снеки
    5. Дитяче харчування

Бренди

Напої

Компанія PepsiСo виготовляє найрізноманітніші напої й за правом є одним із провідних виробників цієї продукції в Україні. У портфелі брендів компанії – газовані й негазовані напої, холодні чаї, тоніки та енергетичні безалкогольні напої, мінеральна й питна вода.

Серед газованих напоїв компанії PepsiСo на українському ринку присутній класичний бренд Pepsi, а також його суббренди Pepsi Light та Pepsi Twist. Легендарну лимонно-лаймову свіжість дарує 7UP, а жовтогарячий настрій, що іскриться, – Mirinda.

Категорію холодних чаїв представляє популярний серед любителів прохолодних напоїв Lipton Ice Tea. Тим, хто віддає перевагу легкому тоніку в чистому виді або коктейлям на його основі, PepsiСo в Україні пропонує заснований на природних компонентах Evervess.

Відновити водний баланс організму й оздоровитися допоможуть мінеральна вода «Єсентуки» й чиста питна вода «Аква Мінерале», що добувається з артезіанських свердловин.

Детальніше

Соки

Широкий асортимент сокової продукції PepsiСo в Україні вже багато років радує всіх шанувальників цих смачних та корисних напоїв. Компанія пропонує широкий асортимент соків, нектарів й морсів, у багатій палітрі якого кожний неодмінно зможе знайти свій смак.

Один з провідних і найпопулярніших сокових брендів України «Садочок» пропонує смачні, доступні та якісні соки, вироблені переважно з українських овочів і фруктів. А лідер сокової категорії – торговельна марка «Сандора» – радує споживачів класичними соками й соковими напоями. Унікальну комбінацію смаків дарує бренд «Сандора Ексклюзив», бадьорий ранок – торговельна марка «Sandora. Сік до сніданку». Любителі овочів по праву оцінять лінійку торговельної марки «Sandora. Овочевий коктейль», а наймолодших сокових фанатів порадує торговельна марка «Сандорик».

Смачні сокові напої з натуральних фруктових соків та овочевих пюре за вигідною ціною пропонує усім бажаючим торговельна марка «Бонус».

Високоякісна продукція брендів нашої компанії виготовляється з ретельно відібраних фруктів, овочів та ягід, які надходять на наші заводи із усього світу.

Детальніше

Молочна продукція

У виробництві продукції національних торговельних марок «Слов'яночка», «Чудо», «Смачненький» та регіонального бренда «Ромол» використовується високоякісне молоко, яке поставляють найкращі господарства України. При цьому на молочні підприємства PepsiСo в Україні – Харківський молочний комбінат та Київський міський молочний завод №3 у місті Вишневе Київської області, – надходить тільки та сировина, яка успішно пройшла перевірку в нашій лабораторії на відповідність стандартам якості.

Найкраще й свіже молоко, перевірена сторіччями рецептура, а також новітнє обладнання й технології виробництва дозволяють створювати продукти, у високій якості яких не доводиться сумніватися.

Наша продукція – це натуральні, якісні молочні й кисломолочні продукти, які радують споживачів протягом багатьох десятиріч.

Детальніше

Снеки

PepsiСo в Україні є одним з провідних виробників снеків в Україні.

Впевнену позицію на українському ринку займають сьогодні картопляні чіпси торговельної марки Lay's, що є також лідером продажів у супермаркетах. Продукція бренда – чіпси відмінної якості – виготовляється виключно з натуральної картоплі з чітко визначеним вмістом крохмалю й цукру. А смакова палітра бренда, що включає як традиційні, так і оригінальні варіації, не залишить байдужим жодного любителя картопляних снеків.

У лютому 2013 року на вітчизняному ринку з'явилася нова для наших споживачів торговельна марка «ХрусTeam», яка стала справжнім подарунком для шанувальників солоних снеків. Сухарики цієї торговельної марки виробляються з високоякісної натуральної сировини, а серед різноманітних яскравих смаків кожний обов'язково знайде свій.

Детальніше

Дитяче харчування

Ніжний та чутливий організм дитини ще не готовий для «дорослих» продуктів, тому малятам до 3-х років необхідно саме дитяче харчування. Компанія PepsiСo в Україні пропонує на вітчизняному ринку продукцію ТМ «Агуша», створену з урахуванням усіх особливостей організму дитини, що ще тільки формується.

Якісні дитячі продукти цього популярного бренда попадають на полки магазинів зі спеціалізованого виробництва дитячого молочного харчування «Агуша» у місті Вишневому Київської області. На підприємстві забезпечений автономний цикл виробництва для дітей до 3-х років, де ретельно перевіряється відповідність стандартам якості – від закупівлі сировини до контролю готової продукції.

На виробництво надходить сировина від постачальників, які мають санітарно-епідеміологічний висновок, як виробники сировини й продуктів, дозволених для дитячого харчування. У продукції ТМ «Агуша» використовуються пюре з фруктів та ягід, яке поставляється з мальовничого куточка Вінниччини. Молоко екстра-класу надходить до заводу «Агуша» зі спеціалізованих ферм, які атестовані як виробники молока для дитячого харчування, у тому числі з господарства «Агроекологія», розташованого в селі Михайлики Полтавської області.

Обираючи продукцію ТМ «Агуша», ви одержуєте різноманітний асортимент смачного, якісного й дійсно дитячого молочного харчування від відповідального виробника. У якості продукції споживачі можуть переконатися особисто, відвідавши екскурсію на виробництво дитячого харчування «Агуша». Детальніше тут: http://agusha.com.ua/.

Детальніше
Стежте за нашими новинами
  1. Facebook
  2. Twitter
  3. YouTube
  4. Linkedin