ВАТ "Дрогобицький машинобудівний завод"
ГРС "ДРОГОБИЧ" *** КАЛІБРАТОРИ КЛСВ, КЛСН *** ЦЕНТРАТОРИ ЦС *** ФРЕЗЕРИ *** ПЕРЕВІДНИКИ *** КОЛОКОЛА К і КС *** МІТЧИКИ МБУ, МСЗ, МЕУ, МЕС *** ЕЛЕВАТОРИ типу КМ *** ЗАПЧАСТИНИ до БУРОВИХ НАСОСІВ *** ОПП для Автокранів *** ЛИТВО *** МЕТАЛОКОНСТРУКЦІЇ
mark@dmz-vat.com


Номенклатура

www www.dmz-vat.com

ПАТ "Дрогобицький машинобудівний завод" - є одним з найбільших в Україні виробників сучасного та ефективного нафтопромислового і газового обладнання.

Підприємство, працюючи на ринку вже понад 50 років, освоїло широку номенклатуру продукції, значне місце серед виробництва якої займає виготовлення бурового інструменту, зокрема:

- Калібратори КЛСВ, КЛСН, КЛВ, КЛН і центратори ЦС;
- Перевідники для бурильних колон, також перевідники НКТ, муфти НКТ;
- Ловильний інструмент (фрезери, мітчики, колокола, труболовки);
- Елеватори типу КМ;
- Запчастини до бурових насосів УНБ-600, НБТ-600, 9Т (втулка, шток, клапан, поршень) та ін.

Також, завод є відомим виробником газорозподільних станцій. З початку серійного виробництва в 70-х роках минулого століття завод виготовив понад 1100 ГРС продуктивністю 1 000-240 000 м3/год, які працюють як на території України так і в Росії, Казахстані, Туркменістані, Молдові, Білорусії, Азербайджані, Узбекистані та Грузії.

Високий технічний рівень, професіоналізм робітників, найвищі стандарти контролю якості дозволяють випускати продукцію, яка повністю відповідає потребам замовника і нормативної документації.
Підтвердженням цього є те, що завод успішно працює не тільки на ринку України (зокрема ПАТ «Укрнафта», БУ «Укрбургаз» ДК «Укргазвидобування»), але і на ринках Росії (зокрема ТОВ «Газпром буріння», ТОВ «Бурова компанія «Євразія», ВАТ «Роснафта»), Узбекистану (НХК «Узбекнафтогаз»), Туркменістану (ДК «Туркменгаз», «Туркменнафта», «Туркменгеологія»).

Підприємство сертифіковане в системі ISO 9001-2009. На всю основну продукцію отримано сертифікати відповідності.

Гнучка цінова політика та висока якість продукції підприємства - запорука конкурентних переваг ПАТ «ДМЗ».

Згідно положення "Про розкриття інформації емітентами цінних паперів", затвердженого рішенням ДКЦПФР від 03.12.2013 №2826 публікується щорічна інформація про основні показники фінансово-господарської діяльності підприємства.




Пропонуємо наступну продукцію,
яка є в наявності на складі


Шукаємо представників (дилерів)
по реалізації обладнання та інструменту
власного виробництва
на території Російської Федерації



Шукаємо представників (дилерів)
по реалізації обладнання та інструменту
власного виробництва
на території Азербайджанської Республіки і Грузії




Виробництво продукції ВАТ "ДМЗ"
сертифіковано УкрСЕПРО.





   

Розробник: dmz@dmz-vat.com