This version of the page http://www.aton-leasing.com/pro-kompaniyu (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-08-12. The original page over time could change.
Про компанію
On-line розрахунок
  • +38 (044) 364-34-53
  • +38 (067) 500-82-76
  • Лізингова компанія

    «АТОН-XXI»

    12 років досвіду

    Протягом дванадцяти років команда досвідчених менеджерів забезпечує ефективну роботу підприємства у сфері надання послуг лізингу. Компанія профінансувала сотні проектів для підприємств малого і середнього бізнесу різних галузей економіки по всій території України.

    On-line розрахунок

    Залиште заявку на розрахунок вартості прямо зараз і наші спеціалісти зв’яжуться з Вами найближчим часом.

    Про компанію

    Олег Радіоненко

    Директор лізингової компанії
    «АТОН-XXI»

    Дивитись
    презентацію

    «Лізингова компанія,
    що динамічно розвивається!»

    ТОВ «АТОН-XXI» – лізингова компанія, що динамічно розвивається. Протягом дванадцяти років команда досвідчених менеджерів забезпечує ефективну роботу підприємства у сфері надання послуг лізингу.

    Компанія профінансувала сотні проектів для підприємств малого і середнього бізнесу різних галузей економіки по всій території України. Ефективність виконаної роботи нашої компанії було оцінено премією «Український фінансовий олімп» в номінації «Лізингова компанія, що показує найбільш динамічний розвиток» за результатами 2005-2006 років.

    За час роботи на ринку лізингових послуг нашими фінансовими партнерами виступало 20 банківських структур, серед яких є лідери вітчизняного банківського ринку, тому ми з усією відповідальністю заявляємо про можливість оперативно і з максимальним урахуванням потреб наших клієнтів залучати фінансові ресурси для придбання необхідних основних засобів.

    Ми пропонуємо гнучкі (розроблені з урахуванням індивідуальних особливостей бізнесу клієнтів) схеми лізингових розрахунків, що дає можливість уніфікувати довгострокові фінансові зобов'язання за лізинговим договором з терміном окупності об'єкта лізингу. У своїй роботі ми орієнтуємося, перш за все, на підприємства малого і середнього бізнесу, що швидко реагують на зміни ринку, готових до постійної конкуренції і прогресу.

    Ми прагнемо того, щоб робота нашої лізингової компанії відрізнялася мобільністю і оперативністю в ухваленні рішень, інформаційною відвертістю, а також професіоналізмом і відповідальністю. Компанія застосовує сучасні стандарти роботи з клієнтами на підставі максимального задоволення їх потреб, надання комплексних рішень і встановлення довгострокової співпраці по розвитку бізнесу наших партнерів.

    Наші нагороди

    За результатами 2010 року ТОВ «АТОН-ХХI» здобуло нагороду «ПІДПРИЄМТВО РОКУ» та визнано одним з кращих підприємств в своїй галузі Міжнародним економічним рейтингом «ЛІГА КРАЩИХ».

    Міжнародна премія «ЗОЛОТА ФОРТУНА» в номінації «Динамічний розвиток і висока якість лізингових послуг на ринку України» за 2007-2008 роки.

    Премія «Український фінансовий олімп» в номінації «Лізингова компанія, що показує найбільш динамічний розвиток» за результатами 2005-2006 років. Фінансовими партнерами виступало 20 банківських структур.

    В 2010 році ТОВ «АТОН-ХХI» отримало відзнаку «ЗНАК ЯКОСТІ» в номінації «Послуга оперативного лізингу».

    Наші партнери

    Пріоритетні об'єкти фінансування

    Легкові автомобілі

    В лізинг надаються нові автомобілі, які будуть придбані згідно Вашого замовлення; термін лізингу – від 6 до 48 місяців; перший внесок (авансовий платіж) за рахунок власних коштів клієнта – від 30% вартості об'єкта лізингу...

    Детальніше

    Вантажні автомобілі

    В лізинг надається нова техніка, яка буде придбана згідно Вашої заявки у визначених Вами продавців або виробників; термін лізингу – від 6 до 48 місяців; авансовий платіж – від 30% вартості об'єкта лізингу; оплата лізингових платежів – щомісячно або за...

    Детальніше

    Обладнання

    В лізинг надається нове обладнання, яке буде придбано згідно Вашої заявки у визначених Вами продавців або виробників; термін лізингу – від 6 до 48 місяців; авансовий платіж – від 30% вартості об'єкта лізингу; оплата лізингових платежів – щомісячно рівними частинами...

    Детальніше

    Житлова та комерційна нерухомість

    В лізинг надається нова та бувша у вжитку нерухомість (квартири, офіси, інші приміщення), яка буде придбана згідно Вашого замовлення; термін лізингу – до 7 років; перший внесок (авансовий платіж) – від 25% вартості об'єкта лізингу...

    Детальніше

    Чому саме ми

    12 років у сфері надання послуг лізингу

    Профінансовано сотні проектів для підприємств малого і середнього бізнесу

    Ми пропонуємо гнучкі схеми лізингових розрахунків

    Орієнтуємося на підприємства малого і середнього бізнесу

    Компанія застосовує сучасні стандарти роботи з клієнтами

    Встановлення довгострокової співпраці по розвитку бізнесу наших партнерів