This version of the page http://www.zeleniyostriv.ua/about/park_nivki (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-08-09. The original page over time could change.
Зелений Острів 2 житловий комплекс

Парк "Нивки"

Комплекс «Зелений острів-2» розташований в екологічному куточку Києва, оточеному парками «Нивки», «Дубки» та «Сирецьким парком». Протягом всього року мешканців будуть радувати мальовничі краєвиди із вікон та неймовірно чисте повітря. А у розташованій поруч частині парку «Нивки» «Нерухомість від Ковальської» облаштувала сучасну зону для розваг та відпочинку, із новими мощеними доріжками та алеями, мережею освітлення, спортивним майданчиком, лавками. клумбами, газонами та зеленими насадженнями.

Сусідство «Зеленого острова-2» із парком відкриває можливість відпочивати на природі мало не щодня. Особливо якщо обрати доріжку через парк до станції метро «Берестейська» – 10 хвилин ранкової пішої прогулянки нададуть гарного настрою та підтримають тонус.

Насолодитися чистим повітрям, спілкуючись із друзями або проводячи час із родиною, мешканці комплексу зможуть в глибині парку: на затишних галявинах, на березі мережі штучних озер, на спортивних майданчиках. Але можна відвідувати і створену силами «Нерухомості від Ковальської» зону відпочинку поруч із комплексом. Дитячий та спортивний майданчики, ігрові комплекси та спортивні знаряддя, лавки та клумби, охоплені мережею доріжок із тротуарної плитки, – це справжній подарунок для кожного мешканця.

Парк «Нивки» є одним із найбільших у столиці, обіймаючи територію понад 63,5 га, умовно поділену на дві частини річкою Сирець та штучними озерами. Відповідно до настрою та погоди можна кататися або прогулюватися на кілометрах бігових та велосипедних доріжок, вийти на пікнік або на пляж, відвідати дитячу залізницю, містечко атракціонів або Зелений театр.

Розташування поруч із таким чудовим парком, є ідеальним для тих, хто цінує активний спосіб життя та піклується про власне здоров'я та здоров'я родини.


Всі новини
новини
02.08.2016

ЖК «ДИНАСТІЯ» – ПОЧАТОК ВАШОЇ ІСТОРІЇ. ПБГ «КОВАЛЬСЬКА» ПРЕЗЕНТУЄ НОВИЙ ПРОЕКТ

19.07.2016

ПБГ «КОВАЛЬСЬКА» ЗАПУСТИЛА ЮВІЛЕЙНУ ІНТЕРНЕТ-СТОРІНКУ

15.07.2016

ДОВГООЧІКУВАНЕ ВІДКРИТТЯ ДЕМОНСТРАЦІЙНОГО ПОВЕРХУ У БУДИНКУ НА ВІРМЕНСЬКІЙ

Всі акції
акції
21.06.2016

АКЦІЯ! КВАРТИРИ ВІД «КОВАЛЬСЬКОЇ» З ТЕХНІКОЮ

03.12.2015

ТРИМАЛИ ДЛЯ СЕБЕ – ВІДДАЄМО ДЛЯ ВАС: ОСТАННІ 7 КВАРТИР

02.12.2015

ПІВМІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ ОБІЦЯЄ ПОКУПЦЯМ КВАРТИР ПБГ «КОВАЛЬСЬКА»