This version of the page http://iom.org.ua/ua/pro-nas (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-08-06. The original page over time could change.
Про нас | МОМ в Україні
English | Українська
Міжнародна організація з міграції
Представництво в Україні
Міграція для загального блага

Про нас

Про нас

Заснована в 1951 році, МОМ є провідною міжурядовою організацією в галузі міграції, що тісно співпрацює з урядовими, міжурядовими та неурядовими партнерами.

Сьогодні до її складу входить 155 країн та 11 країн мають статус спостерігачів, вона також має представництва у понад 100 країнах світу. МОМ сприяє гуманній та впорядкованій міграції для загального блага, надаючи послуги, підтримку та рекомендації урядам та мігрантам.

Діяльність МОМ спрямована на забезпечення врегульованого та гуманного управління міграцією, міжнародного партнерства у вирішенні міграційних питань,  допомогу в пошуку практичних рішень міграційних проблем, а також на надання гуманітарної підтримки мігрантам, які її потребують, включно з біженцями та внутрішньо переміщеними особами.

Конституція МОМ визнає зв’язок між міграційним та економічним, соціальним та культурним розвитком, а також право на свободу переміщення.

МОМ працює у сфері міграції та розвитку, полегшення міграційних процесів, регулювання міграції та вимушеної міграції. Діяльність МОМ, яка охоплює ці галузі, включає підтримку міжнародного міграційного законодавства, обговорення політики та розробку рекомендацій, захист прав мігрантів, надання медичних послуг мігрантам та розгляд гендерних аспектів міграції.

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ
Політика прозорості

 

Публікації