This version of the page http://www.obolon.ua/ukr/tender/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-08-05. The original page over time could change.
Корпорація «Оболонь»:

Тендери

Головною метою діяльності тендерного комітету ПАТ «Оболонь» є забезпечення найбільш вигідних умов придбання сировини, матеріалів та послуг на принципах прозорості та відкритості. Дана процедура забезпечується проведенням відкритих конкурсів, які здійснюються з використанням системи електронних торгів (система APS Tender розміщена за веб-адресою https://obolon.aps-tender.com/ і є комплексом інформаційних і технічних рішень, що забезпечують взаємодію Замовника з Постачальником через електронні канали зв’язку на усіх етапах укладання угоди. Основними визначними рисами даної системи є можливість залучення до процесу закупівлі технічних експертів замовника, повної автоматизації оцінки пропозицій постачальника, а також допомога при виборі рішення, в незалежності від складності структури торгової документації (критеріїв, специфікацій і т.д.))
Ми запрошуємо Вас для участі в наших конкурсах і сподіваємося на взаємовигідне співробітництво. Будь ласка, ознайомтеся з інформацією про активні конкурси.
Умови відкритих конкурсів регулярно публікуються за посиланням

https://obolon.aps-tender.com/

 

 
ЧИ Є ВАМ 18 РОКІВ?
ТакНі
ВИБАЧТЕ,
ВХІД НА САЙТ
ЗАБОРОНЕНО