This version of the page http://fleet.sebastopol.ua/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-08-05. The original page over time could change.
газета Флот України
Видання Міністерства
оборони України.

Видається
з 8 червня 1992 р.

5 серпня 2016 р.
      
№ 21, 19.05.2016 р.

ГІДНЕ МАЙБУТНЄ ФЛОТУ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД КОЖНОГО

   Під керівництвом тимчасового виконувача обов’язків командувача Військово-Морських Сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Ігоря Воронченка відбулися збори з офіцерами – випускниками вищих військових навчальних закладів 2016 року.


№ 21, 19.05.2016 р., Хроніка, факти, події

МИЛОСЕРДЯ — ЇХНЯ РОБОТА

   Традиційно 12 травня відзначається свято представників однієї з наймилосердніших професій, а саме Міжнародний день медичної сестри. І хоча фактично цьому святу вже більше ста років, офіційним воно стало 45 років тому.


№ 21, 19.05.2016 р., Хроніка, факти, події

НОВІ ОБРІЇ ВОДОЛАЗНОГО КАТЕРУ

   Екіпаж морського водолазного судна “Почаїв” ВМС ЗС України відзначив 41-шу річницю з дня спуску корабля на воду і підняття на ньому військово-морського прапору.

№ 21, 19.05.2016 р., Хроніка, факти, події

ДЕЗЕРТИР-РЕЦИДИВІСТ ОПИНИВСЯ ЗА ГРАТАМИ

   Вироком Миколаївського районного суду Миколаївської області за дезертирство засуджено військовослужбовця однієї з військових частин на Миколаївщині.

№ 19-20, 12.05.2016 р., Хроніка, факти, події

ОСОБЛИВЕ СВЯТО ДЛЯ ВСІХ ПОКОЛІНЬ

   В Одесі 71-ту річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відзначили за активної участі особового складу Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Та це й не дивно, адже на флоті завжди шанували минуле своєї країни, а в контексті російської агресії це свято набуло особливого значення для військовослужбовців.

№ 19-20, 12.05.2016 р., Хроніка, факти, події

МАЛОВІДОМІ СТОРІНКИ ОБОРОНИ ОДЕСИ

   З нагоди Дня Перемоги над нацизмом та з метою військово-патріотичного виховання сучасних захисників Вітчизни у Західній військово-морській базі ВМС ЗС України відбулася зустріч матросів, старшин і офіцерів цієї військової частини з ветеранами Другої світової війни.
 

№ 19-20, 12.05.2016 р., Хроніка, факти, події

ОДЕСИТИ ВШАНУВАЛИ ПОДВИГ ЗАГИБЛИХ ВОЇНІВ

    З метою гідного вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску у перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні, висловлення поваги усім борцям проти нацизму, увічнення пам’яті про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни, посилення турботи про ветеранів війни, учасників українського визвольного руху цього періоду...

№ 19-20, 12.05.2016 р., Хроніка, факти, події

ІСТОРІЯ ДОПОМАГАЄ ЗРОЗУМІТИ СУЧАСНІСТЬ

   Традиційно напередодні відзначення Дня Перемоги у Другій світовій війні у Військово-історичному музеї відбулась патріотична акція “Пам’ять єднає покоління захисників Батьківщини”.

№ 19-20, 12.05.2016 р., Хроніка, факти, події

НАЙЕФЕКТИВНІШІ МЕТОДИКИ ТА ПЕРЕДОВИЙ ДОСВІД

   Протягом двох днів в 59-му Будинку офіцерів проходила шоста міжнародна науково-практична конференція “Особливості лікування поєднаної травми в особливий період”.

№ 19-20, 12.05.2016 р., Бойова підготовка

ЛОКАЛІЗУВАТИ, БЛОКУВАТИ АБО... ЗНИЩИТИ

   Особовий склад військових частин Військово-Морських Сил Збройних Сил України та оперативного командування “Південь” провели низку заходів щодо швидкого та адекватного реагування на терористичні загрози.


№ 19-20, 12.05.2016 р., Хроніка, факти, події

БРУДНІ ДОЛАРИ ПІДПОЛКОВНИКА

   Військовою прокуратурою Херсонського гарнізону закінчено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт щодо підполковника Херсонського зонального відділу Військової служби правопорядку.


№ 18, 28.04.2016 р., Хроніка, факти, події

“ЛЕТЮЧІ ГОЛЛАНДЦІ” РЕАКТИВНОЇ АРТИЛЕРІЇ

Реактивно-артилерійські підрозділи Військово-Морських Сил Збройних Сил України продовжують вдосконалювати бойові навички у визначених районах Одеської області.Зокрема, днями на одному з полігонів бойової підготовки, в рамках загальнофлотських навчань було проведено низку практичних стрільб по надводним цілям з озброєння реактивних систем залпового вогню БМ-21 “Град”.


№ 18, 28.04.2016 р., Офіційно

“МИ МАЄМО ЗАБЕЗПЕЧИТИ, ЩОБ ЧОРНЕ МОРЕ ЗАЛИШАЛОСЯ МОРЕМ МИРУ”

В Одесі заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенант Ігор Колесник представив особовому складу Військово-Морських Сил Збройних Сил України тимчасового виконувача обов’язків командувача флоту генерал-лейтенанта Ігоря Воронченка, який був призначений наказом начальника Генерального штабу — Головнокомандувача ЗС України.


Топ теми
19 травня
ГІДНЕ МАЙБУТНЄ ФЛОТУ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД КОЖНОГО
источник:

18 лютого
АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ЧОРНОМОРСЬКОЇ БЕЗПЕКИ
источник:

4 грудня
«УКРАЇНСЬКЕ ВІЙСЬКО ВІДРОДЖУЄТЬСЯ»
источник:

1 жовтня
АГРЕСІЯ ПРОТИ УКРАЇНИ — МОРАЛЬНИЙ ТЕСТ ДЛЯ ВСЬОГО ЦИВІЛІЗОВАНОГО СВІТУ
источник:

Домашній адвокат
Що робити лікарю, якщо представники правоохоронних органів мають намір забрати......

Чи є збирання та поширення інформації про особу втручанням в її особисте життя?...

Чи поширюється на юридичних осіб положення частини 1 статті 58 Конституції України...

Чи може бути звернуто стягнення на будинок або квартиру боржника...

Мій син до призову на строкову військову службу подав до суду цивільну позовну за...

Архів