This version of the page http://1991.vc/services/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-08-04. The original page over time could change.
Для стартапів | 1991

СЕРВІСИ ДЛЯ СТАРТАПІВ

Ми допомагаємо стартапам, що хочуть змінити Україну за допомогою використання відкритих та великих даних

МЕНТОРСЬКА ПРОГРАМА

У 1991 ви отримаєте доступ до кращих менторів та закордонних експертів у сфері роботи з даними і безкоштовно пройдете інкубаційну програму світового класу — 6 тижнів, що навчать вас і вашу команду постійному розвитку та монетизації у сфері відкритих даних, державних сервісів, галузевих рішень на базі big data тощо.

ІНВЕСТИЦІЇ

Ми сприяємо трьом напрямкам розвитку проектів після інкубатора: інкорпорація у державне підприємство, залучення інвестицій (якщо проект має модель монетизації), створення громадської організації і співпраця з міжнародними грантодавцями. Окрім того, ми можемо посприяти успішній краудфандинговій кампанії, зокрема разом із нашим партнером Biggggidea.

ДЕРЖАВНА ПІДТРИМКА

1991 єдиний в Україні інкубатор, що заручився підтримкою держави і успішно співпрацює з державними органами, що гарантує прозору співпрацю з українськими державними структурами всіх рівнів (національного та місцевого) та доступ до державних даних.

СПІЛЬНОТА

У складі 1991 ви отримаєте доступ до спільноти професіоналів та ентузіастів: резидентами інкубатору, засновниками, менторами, держсектором, а також ІТ-волонтерів, які хочуть потрапити у ваш стартап.

ПАБЛІСІТІ

Комплексна PR-підтримка інкубатора 1991 забезпечить максимальну увагу українських та закордонних ЗМІ до вашого стартапу.

ОФІСНА ІНФРАСТРУКТУРА

Офісне приміщення А-класу в самому центрі Києва з усім необхідним обладнанням: робочими місцями, переговорними кімнатами, простором для презентацій і зустрічей, для всіх членів команди стартапу.