This version of the page http://www.ukragroexpo.com/results (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-08-01. The original page over time could change.
Виставка "АГРОЕКСПО" - міжнародний агрофорум в центрі України

ДО ВІДКРИТТЯ ВИСТАВКИ ЗАЛИШИЛОСЬ

59
діб

4
годин

53
хвилин

Міжнародна агропромислова виставка
з польовою демонстрацією техніки та
технологій


29,30 вересня
1 жовтня
2016
м. Кіровоград

Учасники

Відео

Покровський ярмарок (відео)

25-07-2016 Hits:56 Відео Дмитрий

Детальніше

АГРОЕКСПО- міжнародна агровиставка в цен…

25-07-2016 Hits:95 Відео Дмитрий

Детальніше

Виставка "АГРОЕКСПО" - міжнародний агрофорум в центрі України

З 1 по 3 жовтня у Кіровограді пройшла національна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки "AGROEXPO-2015", яку цього року відкривав Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко.

Організаторами виставки виступили: Міністерство аграрної політики та продовольства України, Торгово-промислова палата України, Федерація роботодавців України, Національна академія аграрних наук України, Асоціація підприємств-виробників техніки та обладнання для агропромислового комплексу «Украгромаш», Всеукраїнська громадська організація Українська асоціація аграрних інженерів, Кіровоградська облдержадміністрація.

Продемонструвати свою максимальну номенклатуру техніки змогли всі експоненти, адже цього року площа виставкового комплексу була розширена до рекордних для України розмірів ‒ 77 100 м2 відкритої виставкої площі та 9 100 м2 критої. Загальна кількість компаній-експонентів склала 450 учасників, серед яких були представлені, як вітчизняні, так і світові бренди. Загальна кількість відвідувачів за три дні виставки склала 19 400 осіб

Новинки сільгосптехніки можна було побачити не тільки на стенді, а й безпосередньо в роботі в полі на спеціальному полігоні. Цього року польові демонстрації проходили у ширшому форматі: разом із вже звичними для відвідувачів плановими показами техніки для АПК, організатори підготували нововведення ‒ індивідуальні польові демонстрації. Свої новинки техніки в роботі змогли показати, як світові бренди (LEMKEN, GRATE PLAINS, VADERSTAD, VERSATILE, CASE H, JOHN DEERE та ін.), так і вітчизняні (Червона Зірка, Лозівські машини, БілоцерківМАЗ, Харьківський тракторний завод, Бердянські жатки та багато ін.).

Крім того, на "AGROEXPO-2015" аграрії мали змогу купити сільгосптехніку всіх можливих видів дешевше, ніж в будь-який інший час. Діяли дві дисконтні акції ‒ 5% і 10%. Свою техніку зі знижкою продавали LEMKEN, Червона Зірка, Лозівські машини, Красилівмаш, Агроресурс, Уманьфермаш та ін.

"AGROEXPO" ‒ це не тільки виставка сільгосптехніки та демонстрація технологій, а й діловий форум.

На три дні Кіровоград зібрав представників великих машинобудівних компаній, топ-менеджерів іноземних і вітчизняних агрокорпорацій, а також експертів у сфері АПК міжнародного рівня.

Ділову програму на "AGROEXPO-2015" можна було умовно розділити на дві частини. Глобальні питання економіки, бізнесу, інвестицій та агропромислового комплексу зокрема розглядалися на панельних дискусіях, які проводилися Міністерством аграрної політики і продовольства України (за участі заступника міністра Владислави Рутицької) та Федерацією роботодавців (за участі генерального директора ФРУ Руслана Іллічова). У цьому ж форматі пройшли обговорення вже вузькоспеціалізованих питань вітчизняного АПК, організовані німецькою компанією "A3 Tech", вітчизняними "Сварог Вест Груп" та "Агроресурс", а також профільні семінари за участю експертів міжнародного рівня.

Майбутні випускники шкіл під час виставки отримали можливість вибрати для себе найбільш підходящий вищий навчальний заклад. На "AGROEXPO-2015" працював Всеукраїнський освітній ярмарок, де свої наукові потужності показали 25 ВНЗ.

Окремим блоком в рамках "AGROEXPO-2015" пройшов культурно-розважальний захід "Покровський ярмарок" з міні-експозиціями районів, конкурсами, частуваннями, виступами творчих колективів та товарами майстрів декоративно-ужиткового мистецтва з усіх куточків України.

Нагадаємо, що торік у агропромисловій виставці "AGROEXPO" взяли участь 364 компанії, експозиції яких зайняли сумарну площу 39 000 м². Загальна кількість відвідувачів за три дні виставки склала більше 18 тисяч осіб. З продукцією провідних вітчизняних та іноземних брендів ознайомилися аграрії з усіх куточків України, а також гості з держав Східної та Західної Європи.

вгору

Організатори

Міністерство аграрної політики та продовольства України

Торгово-Промислова Палата України

Кіровоградська обласна державна адміністрація

Федерація роботодавців України

Асоціація Агромаш

Асоціація аграрних інженерів

Національна академія аграрних наук України

Партнери

Генеральний
інформаційний партнер

Спеціальний
інформаційний партнер

Ексклюзивний
інформаційний партнер

Інформаційний партнер

Офіційний
інтернет провайдер

Агропромышленная выставка "Agroexpo"

AgroExpo | Про виставку | Схема AgroExpo | Учасникам | Відвідувачам | Покровський ярмарок

Copyright © 2016. All Rights Reserved.