This version of the page http://lybidavto.ukravto.ua/ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-07-24. The original page over time could change.
Новини | Либідь-АВТО
Про компанію
BOSCH DIESEL SERVICE
Новини та акції
Автомобілі
  • CHEVROLET
  • ZAZ
  • CHERY
  • LADA
  • TATA
  • I-van
Сервіс та гарантія
Запчастини
Фінансові послуги
Контакти
  • Новини
  • акції
  • акції сервіс/запчастини
Головна → Новини
Новини
22.07.2016

ВИШНЕВИЙ СЕЗОН З CHERY: 500 тест-драйвів

Зовсім недавно офіційний дистриб'ютор автомобілів Chery в Україні, структурний підрозділ Корпорації УкрАВТО, компанія «Сі Ей Автомотів», повідомляла про початок, вже традиційного, вишневого сезону разом з автомобілями Chery. Тепер прийшов час підвести підсумки: результати вражають - в цілому було проведено близько 500 тест-драйвів нових моделей Chery Tiggo 3 і Chery Tiggo 5.

докладніше
21.07.2016

Абсолютно новий Camaro задає нові висоти в ефективності і продуктивності!

Офіційний дистриб'ютор автомобілів Chevrolet в Україні, компанія «Дженерал Авто Груп», що входить до складу Корпорації УкрАВТО, пропонує коротке знайомство з новим представником модельного ряду Chevrolet, задає нові стандарти продуктивності - абсолютно новий Chevrolet Camaro!

докладніше
15.07.2016

У портфелі брендів ЗіпАВТО тепер доступна продукція запасних частин FRAP

Структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації - компанія ЗіпАВТ пропонує клієнтам продукцію нового бренду FRAP, який є експертом у виробництві елементів підвіски для різних моделей автомобілів.

докладніше
10.06.2016

НОВИЙ КРОСОВЕР CHERY TIGGO 3 ДОСТУПНИЙ ЗА 334 600 грн.

Бренд Chery, який всього за півтора місяці фактично пережив «перезавантаження» на українському автомобільному ринку продовжує активно нарощувати обороти, розширюючи модельний ряд і оновлюючи вже відомі українцям моделі. Новим представником азіатського автовиробника, такого популярного у нас сегменту компактних кросоверів, стала модель Chery Tiggo 3. Модель Tiggo 3, яка стала результатом роботи цілої команди дизайнерів, інженерів і проектувальників, а також застосування сучасних систем і вдосконалених технологій, тепер доступна і в Україні. А той факт, що ця модель представлена на ринках більш ніж 80 країн світу і вже розійшлася тиражем більше 600 000 екземплярів дозволяє сподіватися, що Chery Tiggo 3 буде позитивно сприйнятий і в Україні. У модельній ієрархії новий компактний кросовер займає сходинку нижче средньорозмірного кросовера Chery Tiggo 5, презентованого в Україні на початку квітня.

докладніше
01.06.2016

Модельний ряд ZAZ отримав поповнення - ZAZ VIDA фургон!

Національний автовиробник ЗАЗ презентує нового представника модельного ряду - комерційний автомобіль ZAZ VIDA фургон. Новинка розроблена для представників малого та середнього бізнесу.

докладніше