This version of the page http://www.abbyy.ua/ua/partners/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-07-24. The original page over time could change.
Партнери

Партнери

Ми раді вітати вас у партнерському розділі сайту компанії ABBYY. Тут ви знайдете необхідну інформацію, яка допоможе вам краще зрозуміти специфіку продуктів, а також краще їх продавати. Сподіваємося, що цей розділ буде вам корисний.

Відповідно до партнерської програми ми продаємо наші програмні продукти через мережу партнерів: дистриб'юторів і реселерів. Якщо ви хочете стати реселером і поширювати продукти ABBYY, заповніть, будь ласка, заявку або зверніться до одного з наших дистриб'юторів.

Вичерпний перелік продуктів ABBYY, що можуть постачатися партнерами, які уклали з дистриб'ютором або безпосередньо з ТОВ «АБІ Україна» договір «ДОГОВІР ПОСТАЧАННЯ ПРОГРАМНОЇ ПРОДУКЦІЇ», вказаний у прайс-листі.

Також будь-які ваші питання можна адресувати до відділу дистрибуції ABBYY по електронній пошті або телефону +380 44 4909999.