This version of the page http://vet.bayer.ua/uk/new8.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-07-23. The original page over time could change.
Байєр ветеринарія - Зима почалася кришталево

Гаряча лінія

У разі підозри чи наявності побічних реакцій, що виникли при застосуванні лікарських засобів компанії "Байєр" в Україні, будь ласка, звертайтесь на безкоштовну гарячу лінію за телефоном

0 800 4002 19

закрити

За додатковою інформацією або зі скаргами звертайтеся за адресою:

ТОВ «БАЙЄР», вул. Верхній Вал, 4-Б
м. Київ, Україна 04071
Тел.: +380 44 220 33 42
Факс: +380 44 220 33 40

Або надсилайте свої питання у розділі «Запитайте у експерта»

закрити
  • Контакти
  • Гаряча лінія
  • Bayer group

Зима почалася кришталево!

Для всіх кінологів та любителів собак зима зазвичай розпочинається з традиційної і довгоочікуваної події – виставки собак у місті Києві «Кришталевий Кубок України 2015» та «Київська Русь-2015».











Кінологічна Спілка України (КСУ), яка є організатором заходу, у 2015 році відзначила свій 25-ти річний ювілей, прийшовши до цієї дати з солідним досягненням – 250 тисячною командою кінологів. З нагоди ювілею Президент КСУ Григорій Оніщенко нагородив компанію Байєр Дипломом за багаторічну підтримку і допомогу у розвитку вітчизняної кінології.

Цінність та унікальність виставки в тому, що саме тут можна побачити всю красу та дивовижну багатогранність світу собак, адже різноманіття представлених порід та харакетрів просто захоплювало: від кишенькових мініатюр до вельми поважних та грізних на вигляд екземплярів. Тут кожен бажаючий може підібрати собі хвостатого компаньйона, залежно від власних вподобань та темпераменту: комусь до душі красунчики, комусь грайливі непосиди, а іншому потрібен надійний охоронець.

Гостей та учасників, які цікавляться «екзотичним» та спортивним дресируванням, чекали видовищні конкурси - чемпіонати та турніри із Аджиліті, Обідієнс і Фрістайлу. Конкурс «Юний хендлер», що представляє талановиту молодь, і головні фінальні «Best in Show» та Парад Чемпіонів, де беруть участь найдостойніші серед собак, не залишили байдужим жодного собаківника, який тримає руку на пульсі міжнародної та вітчизняної кінології.

Вже багато років поспіль компанія Байєр підтримує проведення конкурсу «Юний хендлер», мотивуючи та заохочуючи підростаючих кінологів.

Серед гостей та учасників особливої популярності набув конкурс-парад українських вишиванок – незабутнє видовище в яскравих кольорах національної палітри. Окрім того, уже не вперше на виставці проходив благодійний захід «Друг у біді не кине» – це показовий урок каністерапії для дітей з особливими потребами, організований реабілітаційним центром для дітей із обмеженими можливостями «Майбутнє», зооцентром «Лармон» за підтримки КСУ.

Виставку собак люблять і дорослі, і діти, тут відкривається інший світ: світ розумних, відданих, витриманих істот, яких природа наділила безліччю талантів. І дарма, що собаки не вміють говорити, кожен чотирилапий може порозумітися зі своїм господарем без слів.