This version of the page http://vet.bayer.ua/uk/new7.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-07-23. The original page over time could change.
Байєр ветеринарія - Спасибо! Байєр за Ефективне свинарство!

Гаряча лінія

У разі підозри чи наявності побічних реакцій, що виникли при застосуванні лікарських засобів компанії "Байєр" в Україні, будь ласка, звертайтесь на безкоштовну гарячу лінію за телефоном

0 800 4002 19

закрити

За додатковою інформацією або зі скаргами звертайтеся за адресою:

ТОВ «БАЙЄР», вул. Верхній Вал, 4-Б
м. Київ, Україна 04071
Тел.: +380 44 220 33 42
Факс: +380 44 220 33 40

Або надсилайте свої питання у розділі «Запитайте у експерта»

закрити
  • Контакти
  • Гаряча лінія
  • Bayer group

Байєр за Ефективне свинарство!

Більше 100 фахівців свинарської галузі зібралися 28 жовтня в рамках виставки «ІнтерАГРО Комплекс 2015», щоб почути новинки та обговорити гострі питання сьогодення на семінарі "Ефективне свинарство 2015".











Цей захід, що традиційно підтримує компанія Байєр, відбувся вже вшосте, завдяки організатору - журналу Agroexpert.

Цього року основною темою заходу стало здоров'я стада. Жвавий діалог між аудиторією та доповідачем - ветеринарним лікарем і директором ТОВ "Юкрейніан Лігал Асістанс" та торгівельної марки "Своє свіже" Іоном Морару – відбувся стосовно способів забезпечення здоров’я свиноматок протягом всього репродуктивного періоду.

Фахівець із відтворення Олександр Бабань на життєвих прикладах, закріплюючи інформацію жартами, розповів про причини малоплідності свиноматок.

З огляду на нові спалахи АЧС, слухачі цікавилися методами забезпечення біобезпеки. Цю тему цікаво розкрив практикуючий ветеринарний лікар Василь Усатенко. Його доповідь «Розтин трупів і його практичне значення» була вельми актуальною в умовах епізоотичної ситуації, що склалася в Україні нині.

Завершився захід приємною вікториною та врученням цінних подарунків.