This version of the page http://vet.bayer.ua/uk/new3.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-07-23. The original page over time could change.
Байєр ветеринарія - Байєр розробив програму для автоматичного визначення вгодованості корів – “BCS Cowdition”

Гаряча лінія

У разі підозри чи наявності побічних реакцій, що виникли при застосуванні лікарських засобів компанії "Байєр" в Україні, будь ласка, звертайтесь на безкоштовну гарячу лінію за телефоном

0 800 4002 19

закрити

За додатковою інформацією або зі скаргами звертайтеся за адресою:

ТОВ «БАЙЄР», вул. Верхній Вал, 4-Б
м. Київ, Україна 04071
Тел.: +380 44 220 33 42
Факс: +380 44 220 33 40

Або надсилайте свої питання у розділі «Запитайте у експерта»

закрити
  • Контакти
  • Гаряча лінія
  • Bayer group

Байєр розробив програму для автоматичного визначення вгодованості корів – “BCS Cowdition”

Завдяки новому додаткові для смартфонів, розробленому компанією Байєр, фермери та ветеринари віднині зможуть своєчасно оцінити ризик потенційних проблем із обміном речовин у молочної худоби та вжити відповідних заходів.

Корови подібні до людей – вони найкраще почуваються та мають найвищу продуктивність праці за умов дотримання ідеальної ваги. Надмірна або недостатня вага призводить до проблем із метаболізмом, що в свою чергу впливає на молочну продуктивність корів та їхню репродуктивну функцію.

Новий додаток до смартфона дозволить фермерам та ветеринарам своєчасно звернути увагу на порушення обміну речовин. Завдяки новому додатку “BCS Cowdition” менш ніж за хвилину користувачі смартфонів зможуть визначити, чи у межах норми знаходиться вага корів, а чи вона є надмірною або недостатньою.

В основу нового додатку покладено науково обґрунтований метод оцінки фізичного стану за бальною шкалою. За цим методом оцінюють кондицію певних частин тіла і роблять висновок щодо поживної цінності раціону корови. До сьогодні процедура оцінювання базувалась лише на детальному описі, а тому задля точної оцінки стану корови треба було мати чималий практичний досвід роботи. Програма “BCS Cowdition” – дуже швидка та зручна у використанні навіть для недосвідчених користувачів смартфонів. Утім, простота використання не заважає програмі виконувати досить точні розрахунки.

Швидка, зручна та надійна

Програму до смартфона розроблено у тісній співпраці із підрозділом ветеринарії (Animal Health) компанії Байєр. Для проведення оцінки вгодованості худоби необхідно зробити усього лише дві фотографії тварини. За допомогою підказок користувача програма додатку зробить остаточні розрахунки. Можна сміливо довіритись результатам нового додатку, адже задля перевірки вірогідності розрахунків на експериментальній фермі Боннського університету були проведені тестові дослідження точності. Цікаво, що тестові дослідження проводилися за умов різного світлового режиму, а також на тваринах із забрудненням шкірного покриву різного ступеня.

У центрі виробництва

Аби досягти максимальної точності, упродовж проекту програмісти при створенні програми обов’язково працювали на виробництві у відділі ветеринарії Animal Health двічі на тиждень. Досягнуті результати є найкращим тому підтвердженням. Користування додатком забезпечує надійний контроль кондиції молочної худоби та полегшує роботу фермерам та ветеринарам. Після презентації наприкінці липня 2014 р. на Всесвітньому конгресі, присвяченому хворобам худоби, розроблений в Австралії додаток до смартфона отримав схвальні та позитивні відгуки від практиків.

Як знайти програму?

Ви можете завантажити програму на свій смартфон із Play Market (як вказано на малюнку).

Або ж скористатися посиланнями нижче:

Посилання – для пристроїв на базі Android

Посилання - для пристроїв на базі iOS від компанії Apple.