This version of the page http://vet.bayer.ua/uk/new2.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-07-23. The original page over time could change.
Байєр ветеринарія - БАЙЄР ПІКЛУЄТЬСЯ ПРО ЗДОРОВ’Я ТВАРИН, ЩО СТАРІЮТЬ

Гаряча лінія

У разі підозри чи наявності побічних реакцій, що виникли при застосуванні лікарських засобів компанії "Байєр" в Україні, будь ласка, звертайтесь на безкоштовну гарячу лінію за телефоном

0 800 4002 19

закрити

За додатковою інформацією або зі скаргами звертайтеся за адресою:

ТОВ «БАЙЄР», вул. Верхній Вал, 4-Б
м. Київ, Україна 04071
Тел.: +380 44 220 33 42
Факс: +380 44 220 33 40

Або надсилайте свої питання у розділі «Запитайте у експерта»

закрити
  • Контакти
  • Гаряча лінія
  • Bayer group

БАЙЄР ПІКЛУЄТЬСЯ ПРО ЗДОРОВ’Я ТВАРИН, ЩО СТАРІЮТЬ

23 лютого 2015 у м. Києві за підтримки компанії Байєр втретє відбувся авторський семінар кандидата ветеринарних наук, члена європейських спілок онкологів (ESVONC) і ендокринологів (ESVE), практикуючого ветеринарного лікаря, лектора і організатора семінарів і майстер-класів з ендокринології та онкології Наталії Ігнатенко «Непрості відповіді про здоров’я тварин, що старіють».

Як і раніше, цьогорічний захід викликав величезний інтерес у практикуючих ветеринарних фахівців. Відвідуваність семінару залишилася несподівано високою і навіть перевершила показник минулого року, загальна кількість ветеринарних фахівців, які взяли участь у семінарі, склала 123 особи! Це є кращим підтвердженням надзвичайної актуальності тематики семінарів Наталії Ігнатенко та надзвичайно доступної і живої форми донесення.

Не став винятком і нинішній семінар. Висока явка ветеринарних фахівців на семінар, присвячений геріатрії (тобто особливостям здоров’я старіючих тварин), відображає сучасну тенденцію у ветеринарній практиці. Геріатричних пацієнтів на прийомі у клініках з кожним роком стає дедалі більше, і це однозначно позитивний тренд. Багато патологій, які раніше вважалися невиліковними, завдяки сучасним досягненням ветеринарії нині піддаються корекції. Безумовно, це дозволяє продовжити життя домашніх улюбленців.

Основну увагу на семінарі було приділено таким темам:

  • Зміни шкіри у старих тварин ендокринної та неопластичної природи: як допомогти не нашкодивши?
  • Новоутворення молочної залози у собак і кішок: відповіді на запитання, які вам ставлять власники:
    • - Я знайшов новоутворення у молочній залозі: спостерігати або видаляти?
    • - Що краще: радикальне чи консервативне хірургічне втручання?
    • - Чи є інші можливості терапії після хірургічного втручання, якщо у домашнього улюбленця рак?
    • - Чи є шанс у тварин з метастазами?
    • - Чи можна вжити профілактичних заходів для уникнення раку молочної залози? (стерилізувати чи дати можливість народити)
  • Лімфома у собак і кішок: вирок чи варто поборотися? Діагностика, клінічні стадії та можливості терапії пацієнтів з лімфомою.

Також на семінарі питанням сучасного протипаразитарного захисту тварин приділив увагу ветеринарний фахівець ТОВ «Байєр» Юрій Щербань. Зокрема він зупинився на практичних аспектах і типових помилках власників при використанні інноваційного інсектоакарицидного нашийника Форесто®. Юрій Щербань розповів секрет тривалої дії і контрольованого виділення діючих речовин Форесто®.

Після закінчення семінару Наталія Анатоліївна відповіла на велику кількість запитань. Крім того, самі учасники представляли матеріали тяжких і цікавих клінічних випадків зі своєї практики, в обговоренні яких брали участь усі присутні.