This version of the page http://www.nibulon.com/news/novini-ksv.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-07-22. The original page over time could change.
Новини КСВ
Укр Eng
Укр Eng
Новини КСВ
Останній дзвоник пролунав у підшефних школах компанії «НІБУЛОН»
27 травня 2016
27 травня у школах України пролунав останній дзвоник. Традиційно це свято з учнями та вчителями відзначила і компанія «НІБУЛОН».
Прочитали: [607]
Щасливе дитинство з компанією «НІБУЛОН»
14 квітня 2016
Справжнє свято влаштував «НІБУЛОН» для дітей Снігурівщини. Представники компанії відвідали навчальні заклади району, подарували вихованцям і вчителям приємні та корисні подарунки, а також провели для дітей день відкритих дверей на власному підприємстві.
Прочитали: [701]
«НІБУЛОН» закликає всіх підтримати ініціативу безпечної утилізації батарейок
28 березня 2016
Світовий прогрес не стоїть на місці і разом з цим у сучасному світі актуальності набирає питання екологічної доцільності і захисту навколишнього середовища від техногенних факторів. Адже більшість людей навіть не замислюється над тим, якої шкоди може завдати звичайна буденна річ. Така, як наприклад, маленька батарейка.
Прочитали: [741]
«Європейські партнери не зрозуміли б нас, якби ми сказали, що не працюємо через сніг», – «НІБУЛОН» закликає боротися зі стихією, а не сидіти вдома (ОНОВЛЕНО 28.01.2016)
20 січня 2016
Непогода стала черговим «бойовим хрещенням» нового міського та обласного керівництва та чергової перевіркою старих комунальних служб.
Прочитали: [1509]
«НІБУЛОН» будує Україну разом з громадою
11 січня 2016
Успішна компанія має працювати на користь суспільству. Адже лише у здоровому суспільстві можливими є розвиток та процвітання бізнес-діяльності. Цю аксіому компанія «НІБУЛОН» засвоїла ще на початку своєї історії і сьогодні лідер аграрного ринку України неухильно дотримується принципів соціальної відповідальності.
Прочитали: [1159]
«НІБУЛОН» передав унікальне діагностичне обладнання Миколаївській обласній лікарні
8 жовтня 2015
05 жовтня 2015 року компанія «НІБУЛОН» презентувала Миколаївській обласній лікарні діагностичне обладнання японського виробництва. З фахівцями гастроцентру лікарні зустрілося керівництво компанії «НІБУЛОН» на чолі з генеральним директором, Героєм України Олексієм Вадатурським.
Прочитали: [1378]
За новими навчальними звершеннями − разом з «НІБУЛОНом»!
1 вересня 2015
1 вересня – свято, на яке ми всі чекаємо з хвилюванням і радістю, свято, згадка про яке крізь роки зігріває наші серця і дає надію на майбутнє.
Прочитали: [1211]
Духовність у підприємництві
5 серпня 2015
Збереження духовності української нації, її історико-культурної спадщини є невід’ємною частиною соціально орієнтованого бізнесу, який втілює у життя компанія «НІБУЛОН».
Прочитали: [1572]
Велоінфраструктура за «НІБУЛОНівським» стандартом
31 липня 2015
Ні для кого не секрет, що наразі гостро постала проблема завантаженості автомобільних доріг. Все частіше люди вибирають велосипед не тільки для забезпечення свого активного відпочинку, а і як засіб пересування по місту.
Прочитали: [1729]
ДЛЯ ЛЮДЕЙ І ПРО ЛЮДЕЙ
10 червня 2015
Нещодавно жителі сіл Врадіївського, Доманівського та Вознесенського районів, де працюють філії товариства, мали можливість пройти медичне обстеження безпосередньо у своїх селах. За ініціативи «НІБУЛОНу» там побували бригади у складі шести медичних фахівців і пересувного флюорографа.
Прочитали: [1370]
Український «НІБУЛОН»: свій своєму допоможе
23 квітня 2015
ТОВ СП «НІБУЛОН» продовжує реалізацію своїх соціальних програм, на черзі дня – допомога вимушеним переселенцям України.
Прочитали: [1645]
Олексій Вадатурський закликав миколаївців не відвертатися від проблем громади
9 квітня 2015
08 квітня 2015 року в Миколаївській міській лікарні № 2 було презентовано медичне обладнання, придбане на кошти, зібрані небайдужими городянами міста наприкінці минулого року.
Прочитали: [1853]
Вгору