This version of the page http://sdar.com.ua/content/pershii-vidzhim (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-07-14. The original page over time could change.
Перший віджим | Щедрий Дар
Рус Укр
Продукція

Перший віджим

Торгова марка  «Щедрий Дар» дарує  усі переваги здорового харчування. Потурбуйтесь про себе і свою родину.

Обирайте для приготування улюблених страв соняшникову олію Торгової Марки «Щедрий Дар».  

Соняшникова олія «Щедрий Дар» розливається на Полтавському олійноекстракційному заводі, одному з найбільших підприємств галузі, який входить до складу компанії KERNEL. На заводі встановлено сучасне обладнання, що дозволяє виготовляти рафіновану дезодоровану олію прогресивним методом «холодної рафінації» і нерафіновану – методом «першого віджиму». Система управління виробництвом соняшникової олії підтверджена Сертифікатами відповідності міжнародним стандартам ISO 9001: 2008 (управління якістю), ISO 22000: 2005 та FSSC 22000 (управління безпечністю харчових продуктів). Щорічні аудити, які проводять експерти незалежних міжнародних компаній, підтверджують високі стандарти роботи підприємства.

Перший віджим

Холодна рафінація

Перший віджим - це унікальна технологія. Сьогодні за такою технологією в Україні виробляється лише соняшникова олія "Щедрий ДАР".

Соняшникова олія "Щедрий ДАР" першого віджиму - це справді унікальний надзвичайно корисний продукт здорового харчування. Продукт, який справедливо можна назвати "живою" соняшниковою олією. За своїми властивостями він близький до оливкової олії і ідеально підходить для салатів і холодних страв.

Прозорий, світло-бурштиновий продукт має м'який приємний смак свіжої соняшникової олії, а легкий запах соняшникового насіння тільки підкреслить натуральність та корисність заправлених олією страв.

Соняшникову олію першого віджиму отримують з цілісного насіння одноразовим віджимом протягом 40 хвилин при температурі до +55 ° С. В результаті з насіння відбирається лише перша, найбільш біологічно цінна соняшникова олія. У ній зберігається велика концентрація вітамінів А, Е і F та інших біологічно активних речовин: мікроелементів, фосфоліпідів. Соняшникова олія першого віджиму має первинний смак і запах соняшникового насіння.

Технологія першого віджиму капіталомістка. Адже, на відміну від інших технологій, коли з соняшникового насіння вижимається все, що можна, при холодному віджимі вилучаються лише перші, найбільш корисні фракції. Отримана таким чином соняшникова олія якісніша за будь-яку іншу олію.

Корисні поради