This version of the page http://vip.lviv.ua/?p=2307 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-07-08. The original page over time could change.
» Які кадрові зміни в уряді нас чекають? » Інтернет видання “Влада і політики”
Влада і політики. Політичні новини Львова, України та світу

Які кадрові зміни в уряді нас чекають?

Колишній Генеральний прокурор України Олександр Медведько (на фото) змінить Раїсу Богатирьову на посту Секретаря Ради нацбезпеки і оборони. Про це пише газета  “Коммерсант-Украина” з посиланням на власні джерела в Адміністрації Президента.

За даними видання, рішення про нове призначення О.Медведько вже прийняв, але не оприлюднив, оскільки перед вступом на нову посаду він хоче “трохи відпочити”.

“Медведько стане секретарем Ради безпеки, а Раїса Богатирьова займе пост в уряді”, – повідомило джерело газети в Адміністрації Президента.

Йдеться про посаду Міністра охорони здоров’я, стверджує інший співрозмовник видання – з уряду. За його словами, час для перестановок у Кабміні вибраний дуже вдало. “Міністр охорони здоров’я Зиновій Митник пройшов на мажоритарних виборах в Івано-Франківську облраду (балотувався за виборчим округом N54 у місті Коломії, – ред.), так що перестановка пройде спокійно, і Богатирьова, яка має медичну освіту, займе її місце “, – заявило джерело видання в уряді.

Нагадаємо, Президент Віктор Янукович вчора підписав указ про звільнення О.Медведька з посади Генпрокурора і вніс у парламент подання про призначення новим главою Генпрокуратури Віктора Пшонку.

You must be logged in to post a comment.